• 瀏覽: 27,675
  • 回覆: 88
  • 追帖: 3
可以問我,我供了十多年古曼,睇下那師父,有正有陰,做公德

引用:
原帖由 toylet 於 2023-8-30 19:08 發表

將這 個 解釋 推 到 神 開天闢地 都 適用?
我信盤古初開咋。😊

引用:
原帖由 jimsonweed 於 2023-8-31 00:14 發表

我信盤古初開咋。😊
根本 無 人 知 世界 如何 出現!?

引用:
原帖由 toylet 於 2023-8-31 09:52 發表

根本 無 人 知 世界 如何 出現!?
聖徒話,聖神創造天地🤣

引用:
原帖由 jimsonweed 於 2023-8-31 15:16 發表

聖徒話,聖神創造天地🤣
小人 不能 代答.... 大家 有 興趣 就 研究一下!

引用:
原帖由 toylet 於 2023-8-31 15:21 發表

小人 不能 代答.... 大家 有 興趣 就 研究一下!
師兄唔駛代答喎!聖經創世記係咁寫架!

引用:
原帖由 jimsonweed 於 2023-8-31 22:13 發表

師兄唔駛代答喎!聖經創世記係咁寫架!
聖經/可蘭經/佛經/.... 不可以 代答, 要 自己 覺得 合理 才成!
死背書 是 代答, 被槍指照講 亦是 代答!

不過, 這些 題目 都 不知 有乜 確答案!
點解 咁多 離奇問題 要 人 照講? 真是 幾奇怪....
教育 是否 出 問題?

引用:
原帖由 toylet 於 2023-8-31 23:01 發表

聖經/可蘭經/佛經/.... 不可以 代答, 要 自己 覺得 合理 才成!
死背書 是 代答, 被槍指照講 亦是 代答!

不過, 這些 題目 都 不知 有乜 政確答案!
點解 咁多 離奇問題 要 人 照講? 真是 幾奇怪....
教育 是否 出 問題?
自己感覺良好就得!這個我從耶徒中學返黎。
申利:小學時代我都係一個耶徒🤣

引用:
原帖由 jimsonweed 於 2023-8-31 23:10 發表

自己感覺良好就得!這個我從耶徒中學返黎。
申利:小學時代我都係一個耶徒🤣
將來 要 讀 可蘭經 的 詩?  
還有 佛經 和 道德經?

我地香港人咪養咗個八字超囉!

好多人喜歡隨身帶着公仔掛件,有的甚至拍照都要給公仔單獨拍照的,並放到網上說公仔去了某某地方,其實就是養小鬼的行為,只不過自己不知道。

養都唔出奇

不過供鬼野食正常就唔會食返

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]