• 瀏覽: 10,969
  • 回覆: 31
+6
本主題由 小豬2016 於 2023-9-5 15:26 使用 提升卡
咁有趣嘅而家放曬啲躉,隔住唔畀電車駛入,冇咗飛車黨真係行都行得安心啲

小豬兄今日閒日北上有乜搞作吖,係唔係又開銀行戶口呀?

引用:
原帖由 tony77 於 2023-9-5 15:21 發表

小豬兄今日閒日北上有乜搞作吖,係唔係又開銀行戶口呀?
唔係呀只不過係諗住去東門配多一個眼鏡,睇到呢個環境冇咗砵砵砵感覺良好純粹係講兩句,雖然街上人少但係原來條街係好闊大,平時要避車左閃右避覺得煩,而家直情任我行唔使驚後面突然間有車飛上嚟都不知幾爽,安全係數直線上升

咁都係東門範圍安全啫,你離開東門咪一Q樣

引用:
原帖由 tony77 於 2023-9-5 16:24 發表

咁都係東門範圍安全啫,你離開東門咪一Q樣
講呢啲起碼喺東門食串串安心啲啦唔使驚畀車撞
唔好講笑,啱啱剪頭髮洗剪吹全包 48蚊人仔,如果喺香港冇百二蚊都走唔到

引用:
原帖由 小豬2016 於 2023-9-5 14:15 發表

咁有趣嘅而家放曬啲躉,隔住唔畀電車駛入,冇咗飛車黨真係行都行得安心啲
一早就要甘做!行人路上有電單車好危險

剛剛再行多一轉佢嗰啲躉可能要嚟放花草,坐嘅櫈全部換曬 。不過最估唔到佢連嗰啲垃圾桶都更換咗曬太陽能垃圾桶呀!真係大鄉裡第一次見

引用:
原帖由 小豬2016 於 2023-9-5 17:36 發表

剛剛再行多一轉佢嗰啲躉可能要嚟放花草,坐嘅櫈全部換曬 。不過最估唔到佢連嗰啲垃圾桶都更換咗曬太陽能垃圾桶呀!真係大鄉裡第一次見
好過香港政府俾區議會嘅錢係做紙扎公仔🤭🤭

引用:
原帖由 miumiutravel 於 2023-9-5 17:53 發表

好過香港政府俾區議會嘅錢係做紙扎公仔🤭🤭
紙紮公仔放喺邊?是否特首辦公室

大陸d友揸電車行人路滿飛,
好危險!

引用:
原帖由 johnny9236 於 2023-9-5 19:21 發表

大陸d友揸電車行人路滿飛,
好危險!
坦白講其實我有啲驚,過馬路仲誇張真係四面楚歌

提示: 違規內容已被屏蔽
提示: 違規內容已被屏蔽
電瓶車行人路上砵砵真係好煩
當局應該要立法監管

幾時輪到水圍夜市

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]