• 瀏覽: 751
  • 回覆: 7
好帖重溫 !!!!!!

堅揪猛料 !!!!!!!!

一個月跌足你 20% !!!!!!!!

研發火箭 !!!!!!! 就快上 10T !!!!!!!!

一年後就帶你衝出宇宙 !!!!!!!!!!

樓主就做左——— 宇宙首富 !!!!!!!!!!!! 

引用:
原帖由 元宇宙元 於 2023-10-20 23:47 發表

好帖重溫 !!!!!!

堅揪猛料 !!!!!!!!

一個月跌足你 20% !!!!!!!!

研發火箭 !!!!!!! 就快上 10T !!!!!!!!

一年後就帶你衝出宇宙 !!!!!!!!!!

樓主就做左——— 宇宙首富 !!!!!!!!!!!!  :smi ...
Trade vs investment

Duh!

引用:
原帖由 急焦長長壽包 於 2023-10-20 23:57 發表

Trade vs investment

Duh!
你是宇宙首富 !!!!

我今日仲食緊波仔飯 !!!!!!!  

細佬我邊係大哥你既層次 !!!!!!!  

引用:
原帖由 元宇宙元 於 2023-10-21 00:14 發表

你是宇宙首富 !!!!

我今日仲食緊波仔飯 !!!!!!!  

細佬我邊係大哥你既層次 !!!!!!!  
你見BYD減價就聞到燶味啦

dumb fuck

引用:
原帖由 急焦長長壽包 於 2023-10-22 10:53 發表

你見BYD減價就聞到燶味啦

dumb fuck
YOU STUPID FUCK !!!!!!!!!!!!!

TESLA 上一萬T !!!!!!!!!!!!  

引用:
原帖由 元宇宙元 於 2023-10-22 11:49 發表

YOU STUPID FUCK !!!!!!!!!!!!!

TESLA 上一萬T !!!!!!!!!!!!  
Right…
Even Cathie Wood got busy with her selling
http://www.aastocks.com/en/stocks/news/aafn-con/now.1298250/latest-news

年尾見1T.

高人這麼說,  
起碼持貨到年尾. 

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]