• 瀏覽: 1,569
  • 回覆: 11
+5
我係日日都戴10幾個鐘con 一起身洗完面就會戴 戴到訓之前先除 呢排隻眼好乾特別係啱啱起身個刻 返返下工都要滴眼藥水 想問有冇戴緊con嘅人可以俾啲意見同幫助

唔可以返屋企轉用眼鏡?洗唔洗帶咁耐
乾時除左個con眨多點眼令淚水擠出黎

引用:
原帖由 無心恥戰 於 2023-9-20 11:17 發表

唔可以返屋企轉用眼鏡?洗唔洗帶咁耐
乾時除左個con眨多點眼令淚水擠出黎
有時沖涼前轉用眼鏡 有時會訓之前先轉

試下依隻 無論眼乾,或是戴CON,同時適用
適用於眼乾或眼睛疲勞人士
https://hkoablog.blogspot.com/p/teare.html

引用:
原帖由 oang2018 於 2023-9-21 17:08 發表

試下依隻 無論眼乾,或是戴CON,同時適用
適用於眼乾或眼睛疲勞人士
https://hkoablog.blogspot.com/p/teare.html
我好似有試過 但好似淨係係啲眼鏡鋪度見過

引用:
原帖由 secret.angel 於 2023-9-20 10:33 發表

我係日日都戴10幾個鐘con 一起身洗完面就會戴 戴到訓之前先除 呢排隻眼好乾特別係啱啱起身個刻 返返下工都要滴眼藥水 想問有冇戴緊con嘅人可以俾啲意見同幫助
眼乾真的令人十分困擾
除了滴眼藥水之外
可以食健康產品

附件

IMG_9275.jpeg(67.48 KB)

IMG_9276.jpeg(65.05 KB)

IMG_9279.jpeg(68.36 KB)

IMG_9281.jpeg(53.87 KB)

IMG_9282.jpeg(65.3 KB)

引用:
原帖由 曾經迷失的花市 於 2024-3-23 09:10 發表

眼乾真的令人十分困擾
除了滴眼藥水之外
可以食健康產品
我爸爸都有食黃斑維生素,因他有糖尿病及老化,較高風險患病

try try artelac advanced

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]