• 瀏覽: 10,162
  • 回覆: 39
  • 追帖: 3
+38
北上

貴餐廳先有

引用:
原帖由 當前長長的黃瓜 於 2023-9-27 07:12 發表

租金減左會益番食客?
我正想問

記底佢先以後去小1750間食肆

加40%再打個7折?

引用:
原帖由 等完又等 於 2023-9-26 12:39 發表

十一國慶|10月1日國慶日將至,香港飲食業聯合總會、優質旅遊服務協會及多個飲食界別的組織,推出「飲食界慶祝國慶74周年優惠活動」,與市民共享喜悅,其中多達1,750間食肆都會在國慶 ...
on9list

引用:
原帖由 李榮 於 2023-9-27 05:35 發表

仲以為全單7折咁優惠,睇真啲原來係佢指定某一啲野7折,把𨶙啦北上消費好過。
無錯,班仆街要食屎,吾通正苦吾俾咩!出埋啲古古惑惑野博人睇吾到,吔啦!有排你食呀!

引用:
原帖由 人若流水 於 2023-9-27 09:13 發表

無錯,班仆街要食屎,吾通正苦吾俾咩!出埋啲古古惑惑野博人睇吾到,吔啦!有排你食呀!
真正7折都係個幾間茶記,酒樓就好心佢基本都免茶芥或加1啦,最好笑係M記,$11兩件粟米批咁大把,有心就所9折餐,都唔望你比7折,我去食個自助餐,酒店都比到優惠出嚟啦,仲要係區區個一兩日都唔惠民.

引用:
原帖由 當前長長的黃瓜 於 2023-9-27 07:12 發表

租金減左會益番食客?
人係有思維的,唔益就北上囉。

引用:
原帖由 袋中奇怪的傻瓜 於 2023-9-27 07:54 發表

我正想問
唔益港人咁咪益哂深圳囉

引用:

租金減左會益番食客?
租金減左,若仍然想賺到盡的話,人們自然會用腳做選擇,你可以賣$200一粒燒賣,我可以選擇唔幫襯你,市場自然會淘汰這些不合理的商戶

引用:
原帖由 李榮 於 2023-9-27 05:35 發表

仲以為全單7折咁優惠,睇真啲原來係佢指定某一啲野7折,把𨶙啦北上消費好過。
X2冇用嘅優惠

份量;質素都同時有七折

引用:
原帖由 等完又等 於 2023-9-26 12:39 發表

十一國慶|10月1日國慶日將至,香港飲食業聯合總會、優質旅遊服務協會及多個飲食界別的組織,推出「飲食界慶祝國慶74周年優惠活動」,與市民共享喜悅,其中多達1,750間食肆都會在國慶 ...
我食返二手薯條算了。
😅😅😅

1樓1吾知有冇七折?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]