• 瀏覽: 11,139
  • 回覆: 35
如果而家想係AD買隻有冇機會,食骨,要買石都可以,有冇機會買到呢?直接入去問得唔得呢?感謝

引用:
原帖由 Number.1 於 2023-10-12 01:16 發表

如果而家想係AD買隻有冇機會,食骨,要買石都可以,有冇機會買到呢?直接入去問得唔得呢?感謝
揾M480師兄幫到你👌👍🏻

引用:
原帖由 Number.1 於 2023-10-12 01:16 發表

百事的確吸引, 因對比強, 比藍針sharp , 紅藍吸引比藍黑的更甚.
老兄,二手都要14-15萬.

算吧,生客連食骨都冇機會。

引用:
原帖由 samsunlg 於 2023-10-12 08:21 發表

保証搵到正宗AD 888
正價 仲要有嘢送

如果唔食炒貨,其實可以唔使諗呢個牌子,放棄吧....

引用:

直接問,當然唔得😆
先食一堆骨,然後同sales講,你想排熱炒款。 Sales的態度應該會好啲

引用:
原帖由 two625 於 2023-10-12 11:44 發表

直接問,當然唔得😆
先食一堆骨,然後同sales講,你想排熱炒款。 Sales的態度應該會好啲
即是未見官先打八十

引用:
原帖由 two625 於 2023-10-12 11:44 發表

直接問,當然唔得😆
公價8萬幾,出面大約14至15個,就算你現在肯食6至7萬骨,我估最多叫做有資格排隊

引用:

既然吾介意食骨,為何不直接行入英皇呢,直接比錢便買到。為何又要食骨,比錢買垃圾,仲要只係比你排隊,不如直接買抄價,雖然個人不同意這樣做。

做VVIP, 30-40萬消費額
百事係GMT來講配得最多, 假如市價係14-15, 你預全部18up(錶石都要配)

我唔係SALES. 你當我9up就得

引用:
原帖由 keyman98 於 2023/10/12 12:52 發表

既然吾介意食骨,為何不直接行入英皇呢,直接比錢便買到。為何又要食骨,比錢買垃圾,仲要只係比你排隊,不如直接買抄價,雖然個人不同意這樣做。
以家英皇唔比咁玩~

筆值鬆動可以玩下

引用:
原帖由 鈣C寶 於 2023-10-12 01:44 發表

揾M480師兄幫到你👌👍🏻
你想揾板帶定珠帶呀?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]