• 瀏覽: 6,389
  • 回覆: 7
Hello 各位Ching
我想請問隻REd bull FXD chrono 較時間丶係咪順時針方向扭.、個時間都會順住去㗎嘛?但係我隻錶如果順時針方向扭丶個時間係逆時針方向去。
想睇吓有邊個CHing買左呢隻red bull FXD chrono 你地較時間係咪逆時針方向扭而個時間會順時針去丶係正常?
謝謝

引用:
原帖由 goodluckcc 於 2023-10-12 17:06 發表

我想請問隻REd bull FXD chrono 較時間丶係咪順時針方向扭.、個時間都會順住去㗎嘛?但係我隻錶如果順時針方向扭丶個時間係逆時針方向去。
想睇吓有邊個CHing買左呢隻red bull FXD chrono 你地較時間係咪逆時針方向扭而個時間會順時針去丶係正常?
謝謝
師兄請問你隻表係吾係在正宗AD入手?如果是的應該有齊所有配件及中英文說明書無理由仲有問題需要問

引用:
原帖由 M480 於 2023-10-12 17:29 發表

師兄請問你隻表係吾係在正宗AD入手?如果是的應該有齊所有配件及中英文說明書無理由仲有問題需要問
我係AD買丶但我冇睇到說明書😅

引用:
原帖由 M480 於 2023-10-12 17:29 發表

我諗住快,係呢度請教下啲CHing

引用:
原帖由 goodluckcc 於 2023-10-12 17:06 發表

謝謝
正常,唔同牌子嘅計時款都係校時間逆時針轉,校日曆順時針轉。

引用:
原帖由 unchai 於 2023-10-12 22:30 發表

正常,唔同牌子嘅計時款都係校時間逆時針轉,校日曆順時針轉。
謝謝你ching 🙏🏻🙏🏻

引用:
原帖由 goodluckcc 於 2023-10-12 18:45 發表

我係AD買丶但我冇睇到說明書😅
係正宗AD買絕對明智 👍你可以自己睇咗說明書一次先如果都係吾明先至問咁你會更加了解  😉
BTW: 正宗AD行貨本說明書都特別靚 😍 😍

引用:
原帖由 M480 於 2023-10-13 14:54 發表

係正宗AD買絕對明智 👍你可以自己睇咗說明書一次先如果都係吾明先至問咁你會更加了解  😉
BTW: 正宗AD行貨本說明書都特別靚 😍 😍
收到🫡謝謝🙏🏻

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]