• 瀏覽: 9,340
  • 回覆: 42
  • 追帖: 1
本主題由 仲夏有OL 於 2023-10-15 11:43 使用 提升卡
以往主持都是4個人,呢幾集就變成3個人,
莫非以後都keep住呢個人數?

引用:
原帖由 仲夏有OL 於 2023-10-13 15:53 發表

呢排無睇,但我記得煮餸時,兩個企喺度,兩個坐喺度,我嫌太多人,又嘈

引用:
原帖由 ddcharles1977 於 2023-10-13 19:03 發表

呢排無睇,但我記得煮餸時,兩個企喺度,兩個坐喺度,我嫌太多人,又嘈
係!坐嗰2個,好悶但好易賺show錢,做表情同up幾句收工

人數唔需要太多, 最緊要吸睛

認同「最緊要吸睛」,男生要英俊,女生要漂亮

男:大王、胡仔、天佑、永浩
女:芝齡、嘉嘉、彩玉、菲比、Mandy、Bonnie、秀怡

11人,當中9人每週做2集,每集已可以有4個主持

不過,我覺得每集3個主持已足夠

引用:
原帖由 仲夏有OL 於 2023-10-13 15:53 發表

呢d無咩人睇時段根本唔使放咁多資源落去,以前有錢賺當養多個人無所謂,而且蝕緊錢,要cut都係呢d啦

引用:
原帖由 skydancer 於 2023-10-14 00:22 發表

係!之前4個好浪費,其實3個好夠

引用:
原帖由 yiz987654321 於 2023-10-14 00:34 發表

呢d無咩人睇時段根本唔使放咁多資源落去,以前有錢賺當養多個人無所謂,而且蝕緊錢,要cut都係呢d啦
你唔知呢個節目,好多廣告商會落廣告啫!尤其多健康產品!

原來係咁,唔怪得可以用咁多人

引用:
原帖由 skydancer 於 2023-10-14 00:22 發表

12個人,仲有張美妮

引用:
原帖由 仲夏有OL 於 2023-10-14 00:51 發表

12個人,仲有張美妮
係喎,數漏佢

鼎爺幾時會忍唔住郁安德尊

減麻甩仔無所謂,勿減靚女。

引用:

其實兩個人已足夠

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]