• 瀏覽: 10,825
  • 回覆: 20
  • 追帖: 1
+2
如題

官方新聞已經說了11月10日發售

💯

引用:
原帖由 esprithk 於 2023-10-17 20:13 發表

不是說美帝在十一月二十三日?
咁其他地方第二發放, 十一月便有?

咁我要儲定錢, 還以為等到十二月頭

引用:
原帖由 esprithk 於 2023-10-17 20:13 發表

你的消息好快, 快過我, 好多時也要你提一下才行

就算有得買都未必買得到,你懂的

引用:
原帖由 laurentsai 於 2023/10/18 22:40 發表

不是說美帝在十一月二十三日?
咁其他地方第二發放, 十一月便有?

咁我要儲定錢, 還以為等到十二月頭
https://www.hk01.com/遊戲動漫/950023/ps5-slim版薄機11月開售即睇售價-體積縮小30-新加可拆式光碟

看來sony 很急錢用, 或主席離任前急急推戰績
傳言xbox 不會有下一代主機, 變為串流至win product 中
例如電視, 電腦, 平板和win 手機, 所以ms 買遊戲公司主要目的是創造ecosystem

所以sony 和老任, 便沒有這方面的優勢, 除非跟內地和韓國手機合作
三叔, 小米和iphone, 成了日本公司的最後傳送門

如果佢有埋串流, 主機便立即升值
到時我再提升至premium, 希望不用太貴
佢出得premium, 沒理由再忽視亞洲區, 可能佢覺得亞洲區不會玩串流

引用:
原帖由 BMWM8 於 2023-10-28 05:08 發表

就算有得買都未必買得到,你懂的
https://youtu.be/6oGgLUZNTvw?si=NQ5wwlsqR2-j48Us

佢講緊歐美,日本等地開賣…香港仲未知幾時有…

引用:
原帖由 師仔 於 2023-11-15 02:09 發表

佢講緊歐美,日本等地開賣…香港仲未知幾時有…
我驚行貨全部四千頭

引用:
原帖由 北京電視機盒 於 2023-11-15 20:29 發表

我驚行貨全部四千頭
咁我覺得4千1至4千2都仲買得過嘅,咁話哂新機,啲零件都係新啦…
咁都係比舊版大特價前貴小小。最怕佢唔係4千頭姐…

引用:
原帖由 師仔 於 2023-11-16 01:52 發表

咁我覺得4千1至4千2都仲買得過嘅,咁話哂新機,啲零件都係新啦…
咁都係比舊版大特價前貴小小。最怕佢唔係4千頭姐…
雙手掣四千頭也可以

主題標籤 #ps5
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]