• 瀏覽: 10,064
  • 回覆: 28
請問一下rolex店排隊係咪要係周xx買過野先叫有機會排到?
想入126505金迪 想係ad買地通拿係咪基本上排唔到呢?

引用:
原帖由 呢個哈考試 於 2023-10-24 04:56 發表

請問一下rolex店排隊係咪要係周xx買過野先叫有機會排到?
係 一定係

鈣兄:你條L樣成日係度放負真係好黑人憎 樓主問排唔到我地應該比d鼓勵佢正面d排正宗AD大行貨,你一句就話排吾L到 你係吾係二手錶佬/水貨表佬嚟

引用:
原帖由 M480 於 2023-10-24 12:50 發表

鈣兄:你條L樣成日係度放負真係好黑人憎 樓主問排唔到我地應該比d鼓勵佢正面d排正宗AD大行貨,你一句就話排吾L到 你係吾係二手錶佬/水貨表佬嚟
請問一下 可以接受炒價ad都要排嗎?

引用:
原帖由 M480 於 2023-10-24 12:50 發表

你條粉皮 成日話排到..
你排到過乜嘢勞力士呀?

引用:
原帖由 呢個哈考試 於 2023-10-24 22:24 發表

AD唔會用炒價 賣俾生客
排 正價更加無可能..

引用:
原帖由 呢個哈考試 於 2023-10-24 04:56 發表

126505 正價$331,700 
市價43左右,如果生客可以排到正價,就有如AD無條件送10萬俾個客..你話有無可能?或者試下叫 @M480師兄 幫你排 應該得👌

引用:

好心你咪係度扮識老點人啦,不如你講下你排到乜錶啦

人人其實都排到錶。
只係中間買左幾多野先先排到唔會有人講jei。

引用:

其實唔係單純用 (排隊)這個概念去解釋AD的銷售行為。 AD係睇消費紀錄。 消費金額愈多,買到心儀貨品的機會愈大。 

引用:
原帖由 呢個哈考試 於 2023-10-24 22:24 發表

當然可以啦,炒價隻隻表都吾同,如果你買熊貓食炒一定會多,如果你買DJ/Exp食炒價當然會少一點

引用:
原帖由 erickwwong 於 2023-10-25 00:59 發表

好心你咪係度扮識老點人啦,不如你講下你排到乜錶啦
我無老點人,呢度都有師兄周不時分享過話無消費記錄都可以買到正價正宗AD大行貨,你吾信我講你得閒自己爬吓文先啦

引用:
原帖由 M480 於 2023-10-25 10:46 發表

我無老點人,呢度都有師兄周不時分享過話無消費記錄都可以買到正價正宗AD大行貨,你吾信我講你得閒自己爬吓文先啦
個個星期都有人中六合彩,呢啲近乎零嘅機會就無謂老點人囉

引用:
原帖由 M480 於 2023-10-25 10:46 發表

你咁有本事就排一隻俾人睇呀嘛!。我就排到! 不過我有消費紀錄囉

引用:
原帖由 erickwwong 於 2023-10-25 10:59 發表

你咁有本事就排一隻俾人睇呀嘛!。我就排到! 不過我有消費紀錄囉
我真係排到喎。
只不過係36mm 玫瑰金Datejust 同31mm OP。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]