• 瀏覽: 12,324
  • 回覆: 14
見個價回左好多 平平地又可以玩下GMT
二手有咩注意?

大方得體

我覺得佢係咁多款rolex 最靚既一款。我出左黎做野幾年,人生第一次買rolex都係lee款。

引用:
原帖由 lp1601 於 2023-10-25 18:06 發表

我覺得佢係咁多款rolex 最靚既一款。我出左黎做野幾年,人生第一次買rolex都係lee款。
👍有料 我覺得單色圈仲好睇過雙色

引用:
原帖由 新能源汽車1000 於 2023-10-25 16:50 發表

二手有咩注意?
小弟絕對吾建議你買2手,有無諗過直上大沙士正宗AD大行貨

引用:
原帖由 新能源汽車1000 於 2023-10-25 18:09 發表

👍有料 我覺得單色圈仲好睇過雙色
無錯,正正就係單色圈所以我覺得佢係最靚既1隻

引用:
原帖由 M480 於 2023-10-25 18:13 發表

小弟絕對吾建議你買2手,有無諗過直上大沙士正宗AD大行貨
就係得二手所以有的卻步😂如果有一日出番就好

引用:
原帖由 新能源汽車1000 於 2023-10-25 16:50 發表

二手有咩注意?
數年前好crazy 既勞力士. 由佢開始. 大家漸追擁運動型鋼帶rolex

引用:
原帖由 新能源汽車1000 於 2023-10-25 18:34 發表

就係得二手所以有的卻步😂如果有一日出番就好
有一天可能會,因為靚表永遠會多人要我相信Rolex總裁都知道

引用:
原帖由 M480 於 2023-10-26 15:40 發表

有一天可能會,因為靚表永遠會多人要我相信Rolex總裁都知道
但係AD 嗰堆垃圾奸商係要逼人食骨先肯賣...

提示: 違規內容已被屏蔽
點睇?
用眼睇

當年一出四萬幾蚊,應該算係極高質素又係好平嘅Rolex。果陣時朋友的綠針仲喺Rolex保用紙cert👍
now八萬蚊我覺得可以買

引用:
原帖由 subdateLV 於 2023-10-31 18:32 發表

當年一出四萬幾蚊,應該算係極高質素又係好平嘅Rolex。果陣時朋友的綠針仲喺Rolex保用紙cert👍
now八萬蚊我覺得可以買
仲八萬?

引用:
原帖由 大大支嘢 於 2023-10-31 21:10 發表

仲八萬?
尾期full set 差不多

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]