• 瀏覽: 27,869
  • 回覆: 31
  • 追帖: 1
請教各位大大,全新相差$5800,如何選擇,利弊如何啊!
想問去AD買定錶舖買好

引用:
原帖由 9個少名錶 於 2023-11-6 16:56 發表

除非好喜歡,否則唔買金鋼369

金鋼比較小仿錶
我買金鋼黑拾同地拖

引用:
原帖由 哈囉原始的菠菜 於 2023-11-6 18:21 發表

金鋼比較小仿錶
我買金鋼黑拾同地拖
為咗小仿錶而買金鋼款🤔⋯⋯你不如唔好買好過😮💨

個人喜歡,我買金鋼

AD la

引用:
原帖由 9個少名錶 於 2023-11-6 16:56 發表

想問去AD買定錶舖買好
錶舖有行貨?

引用:
原帖由 ballhorsedog 於 2023-11-6 17:57 發表

除非好喜歡,否則唔買金鋼369
黑橙掃晒

99新平幾千一定二手

引用:

想問去AD買定錶舖買好
呢d咁簡單既問題唔使問啦,一定係入正宗AD買大行貨啦,安心又開心

引用:

想問去AD買定錶舖買好
錶舖就算平一萬都無L用,萬一買到隻賊贜表、流4表、翻新表你就會因少失大

引用:

想問去AD買定錶舖買好
香港暫時只係有上14樓調錶帶辨真偽嘅方法,但都只係保證到係咪真嘢,但保證唔到係咪百分百全新,就算你肯跌錢做保養上油,都唔會有一個錶嘅詳細報告比到你,有一d需要用超級放大先睇到嘅外觀/機芯內嘅瑕疵,例如有冇打磨過/放大睇錶面同d針有冇翻新過或維修過嘅痕跡,同埋錶嘅性能狀況,呢d咁仔細嘅嘢14樓都唔會話比你聽!

我自己會辛苦少少攞上廣州搵某鑒證行檢查隻錶同出詳細報告,噉先至包唔會中伏,但就算係噉,你自己都一定要有返咁上下表嘅知識先好係錶行買所謂新錶/二手錶,乜都唔識就唔好慳果少少直接搵AD,太多伏喇。

女仔戴幾好睇,男要睇手碗夠唔夠細

引用:

想問去AD買定錶舖買好
正價一定去AD

no need think, must be ad

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]