• 瀏覽: 2,626
  • 回覆: 49
+7
多數是 中國 韓國 參加

有很多中港年青好手
這幾天外圍賽7:00開波,youtube/WTT 直播
錢天一 打女雙和混雙

正賽, 都是晚上 7點,才開始 ??

太原與WTT簽了五年約,今年第一次,很多訊息都立立亂,找不到購票網站和時間表。

琴晚幾個港燦技術疏粗,唯有搏前兩板,係唔係都扮嘢擰過去。

外協
男單正賽:
阿薩爾,李尚洙,莊智淵,高承睿,安宰賢,趙勝敏,黃鎮廷,戶上隼輔,宇田幸矢,松島輝空,汪洋,吉村真晴,塔卡

男單資格賽:
林兆恒,吳晙誠,趙大成,馬金寶,斯托亞諾夫,吉山僚一,瑪納什·沙,陳顥樺,何鈞杰,姚鈞濤,李漢銘,鮑奕文,張成溢,禹衡圭,吳柏男,朴奎炫,鈴木颯,赫里巴

女單:
朱芊曦,木原美悠,田志希,森櫻,陳思羽,李時温,朱成竹,徐孝元,曾尖,笹尾明日香,李皓晴,吳詠琳,林依諾

馬琳終於炒魷 無得抱抱夢夢了

馬琳正式官宣,告別國乒女隊主教練一職,新職位令人唏噓,或徹底被國乒女隊教練組放棄。國乒女隊主教練馬琳迎來新的職位崗變變動,本次馬琳將暫別國乒女隊主教練一職。而新的崗位則是令人唏噓,因為他沒有被升職,而是被降職了。這樣的一個變動似乎也意味着馬琳是不是將和國乒教練組的關係越走越遠,直至最后被國乒教練組徹底放棄呢?

引用:
原帖由 咬人蘇 於 2023-11-8 17:27 發表

馬琳正式官宣,告別國乒女隊主教練一職,新職位令人唏噓,或徹底被國乒女隊教練組放棄。國乒女隊主教練馬琳迎來新的職位崗變變動,本次馬琳將暫別國乒女隊主教練一職。而新的崗位則是令人唏噓,因為他沒有被升職,而是被降職了。這樣的一個變動似乎也意味着馬琳是不是將和國乒教練組的關係越走越遠,直至最后被國乒教練組徹底放棄呢?
好消息  
交唔出成積
領隊都會被免職啦

引用:
原帖由 咬人蘇 於 2023-11-8 17:27 發表

飲得杯落,恭喜晒。
最近期嘅跡象係四朶金花分咗偽敵和SaSa給邱怡可。
跪求孔令輝出嚟啦,仲要為佢平反!

輝哥賭錢單野, 要洗得掉先可以出山, 暫時都是專心做生意吧, 唔知佢是咪仲做緊賣功夫茶果D器具, 突然唔記得果D是叫咩
睇里日本對獅吼唔是好友善, 終於要出佢地新天皇神童輝出里教訓一下男乒, 佢同魔女組成混雙,又會充滿希望
台仔新天帝小林同學唔打? 只是出佢地新超星小高同學里教男乒打球道理?

引用:
原帖由 番攤士碌架 於 2023-11-7 18:20 發表

正賽, 都是晚上 7點,才開始 ??
早上10點開拖

引用:
原帖由 apo123 於 2023-11-8 22:50 發表

輝哥賭錢單野, 要洗得掉先可以出山, 暫時都是專心做生意吧, 唔知佢是咪仲做緊賣功夫茶果D器具, 突然唔記得果D是叫咩
睇里日本對獅吼唔是好友善, 終於要出佢地新天皇神童輝出里教訓一下男乒, 佢同魔女組成混雙,又會充滿希望
台仔新天帝小林同學唔打? 只是出佢地新超星小高同學里教男乒打球道理?
輝哥犯罪情節輕微,亦大部份受親友拖累。佢已經有其他事業,但聞鼙鼓而思良將。
查實,當年體育總委某高官與佢恩師蔡振華爭權,佢係首個被攻擊欲借刀殺人,之後一個月打到佢師兄劉國梁,致有史上著名嘅“劉國梁乒變”。最後中央平息民憤,劉國梁復職之餘官位更上一層樓。
劉總仲係正部級大校,手握十萬雄乒。作為軍人運動員,佢哋耐唔中要穿迷彩服操練,ShaSha亦不能倖免。

T1  今日唔洗 vpn
明日難講
不過咁早,唔係個個好像小弟這種
不務正業,有時間去睇

采陰攪什麼 沒晒信心 竟輸比徐英彬

引用:
原帖由 咬人蘇 於 2023-11-9 12:43 發表

采陰攪什麼 沒晒信心 竟輸比徐英彬
蘭州和法蘭克福兩役還未復原,泡菜肥林都吞三蛋。
計我話,一線王牌輕舒筋骨就算啦,比班細佬妹搶分啦。

港囡都是一見到日妹9成腳軟, 帶住一局後, 又唔識打, 第3局都是危危乎, 要收工果樣

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]