• 瀏覽: 27,485
  • 回覆: 38
  • 追帖: 1
最近上網係28watches,睇中左隻錶。請問有冇師兄知道呢間店信唔信得過?有冇師兄買過?
我睇中左隻226570,開75800全套,好似話21年錶

引用:
原帖由 吉村一龍 於 2023-11-8 18:07 發表

最近上網係28watches,睇中左隻錶。請問有冇師兄知道呢間店信唔信得過?有冇師兄買過?
我睇中左隻226570,開75800全套,好似話18年錶
新版226570  2018年未出

引用:
原帖由 鈣C寶 於 2023-11-8 19:36 發表

新版226570  2018年未出
師兄提醒左,我睇錯左21年先岩

引用:

去AD 試下排👌

引用:
原帖由 鈣C寶 於 2023-11-8 20:57 發表

去AD 試下排👌
排左大半年都未有消息😔

黑橙定白橙?

呢隻垃圾賣七萬幾,買嗰個係未傻㗎。
呢隻最多未五萬。

二個錶佬自問自答,呃傻仔買二手炒勞。

引用:
原帖由 吉村一龍 於 2023-11-8 20:59 發表

排左大半年都未有消息😔
排多一兩間應該👌 好過買二手.

引用:

只知當日臨出門再打比佢賣左未?否則去到比大量舊款sell爆你

引用:
原帖由 吉村一龍 於 2023-11-8 20:59 發表

排左大半年都未有消息😔
呢隻唔難排到  就算食骨都好過益二手佬

買過!冇sell買其他咼!之後賣返出去都冇問題!信得過嘅!有兩次經驗

引用:
原帖由 raywing86 於 2023-11-9 07:34 發表

買過!冇sell買其他咼!之後賣返出去都冇問題!信得過嘅!有兩次經驗
叫去上行交易..

又真係幾好笑個post... 有咩好問?人地錶佬用放大鏡睇有冇花,有幾成新,睇真假,你就睇價錢?

引用:
原帖由 koreaboyqqq 於 2023-11-9 08:03 發表

叫去上行交易..
二手舖唔會咁做

引用:
原帖由 鈣C寶 於 2023-11-9 10:33 發表

二手舖唔會咁做
唔上行,博唔過,除時有伏

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]