• 瀏覽: 4,381
  • 回覆: 30
ps5 slim 會否要跟一隻game 購買?
暫時見過豬豬俠版和mw cod 版,或只是光碟版跟一隻game?
https://youtu.be/66lIc8Fcf7k進入香討影片區

不知單手掣版和雙手掣版相差幾多錢
ps5 手掣好快無電,可能雙手掣再加多一個後備手掣最划算

應該話香港幾時先有行貨

引用:
原帖由 師仔 於 2023-11-15 02:06 發表

應該話香港幾時先有行貨
暫時未見過數位版的蹤影, 不知佢對腳怎樣企?

引用:
原帖由 北京電視機盒 於 2023-11-15 02:15 發表

暫時未見過數位版的蹤影, 不知佢對腳怎樣企?
數位版我諗都未必多人買掛…精明嘅消費者多數都買光碟版。
又要比多百幾蚊買佢隻腳…我諗住就咁企就算…
早兩日出去問啲game舖,有啲又話等香港啲貨散哂Sony先會派貨。
有一間又話應該下個月有貨…都唔知點嘅。
不過我估聖誕前一定有貨,Sony唔會放過呢個檔期嘅。

引用:
原帖由 北京電視機盒 於 2023-11-13 20:58 發表

不知單手掣版和雙手掣版相差幾多錢
ps5 手掣好快無電,可能雙手掣再加多一個後備手掣最划算
我想問…個手製唔可以叉住玩架?同埋係唔係一定要用部ps5嘅usb位先叉到電?
如果唔係,用條長啲嘅線坐係梳化玩唔得?
我未買ps5所以唔清楚…

引用:
原帖由 師仔 於 2023-11-15 06:05 發表

早兩日出去問啲game舖,有啲又話等香港啲貨散哂Sony先會派貨。
嘩, 都正常, 但散不了, 咪下年才有新機?

引用:
原帖由 師仔 於 2023-11-15 06:07 發表

我想問…個手製唔可以叉住玩架?同埋係唔係一定要用部ps5嘅usb位先叉到電?
如果唔係,用條長啲嘅線坐係梳化玩唔得?
我未買ps5所以唔清楚…
好問題, 你不較震掣, 玩到好耐, 但沒有手感
震制可能只有幾小時, 所以要插線最好
以前我都成日玩玩下停機, 因手掣無電

有人會在梳化準備尿袋, 用尿袋插住咁玩都得
一個手掣大約1000mah, 咁尿袋十分足夠了
xbox switch pro 便能玩二十小時, 大約兩星期才沒電
ps 就每次都要充電了

引用:
原帖由 師仔 於 2023-11-15 06:05 發表

希望這批貨不用又等一年, 三年又三年, 就黎出ps7
看來要do 姐出來幫手散貨, 不見do 姐我都覺得有古怪了, 原來是這樣

等行貨出

引用:
原帖由 lctj9 於 2023-11-15 18:29 發表

等行貨出
我驚行貨全部四千頭

引用:
原帖由 北京電視機盒 於 2023-11-15 20:28 發表

我驚行貨全部四千頭
罷買 😂😂

引用:
原帖由 lctj9 於 2023-11-15 21:28 發表

罷買 😂😂
其實佢想清舊貨, 新機三千幾, 舊貨二千八, 有少許差額, 自然兩邊清貨
等佢清晒舊貨才派新貨, 效果十分豬豆, 現在看新機貴過舊機好多, 水行貨只差一條火牛線
真的可以用ps4 或買ps4 的火牛線當水貨機用, 又不用等佢貴價, 看來sony 近來很缺錢, 成日向玩家開刀

主題標籤 #ps5
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]