• 瀏覽: 3,683
  • 回覆: 12
  • 追帖: 1
有人練 南無阿彌陀佛

六字大明咒,唵嘛呢叭咪吽

又或者 耶穌主耶穌乜乜柒柒

我曾經見過 茅山練咒語 幫人驅
鬼 練no more la Lee 隻鬼叫痛

一係不停問隻鬼有冇錢借 重複問佢有冇錢借 佢一定走

引用:
原帖由 版煮報夢. 於 2023-11-15 15:14 發表

有人練 南無阿彌陀佛
我曾經見過 茅山連咒語 幫人驅鬼練 no more la Lee 隻鬼叫痛
畀我都會用呢一招, 因為窮鬼最厲害

引用:
原帖由 版煮報夢. 於 2023-11-15 15:14 發表

有人練 南無阿彌陀佛

呢樣唔好,借咗要還㗎!
直接叫佢幫我賺1000萬!

引用:
原帖由 4player 於 2023-11-17 08:32 發表

呢樣唔好,借咗要還㗎!
直接叫佢幫我賺1000萬!
真係有咁高法力令到你發財先算啦,鬼都要食飯㗎 ,都沒有人裝香燒街衣畀佢

引用:

有人練 南無阿彌陀佛

果然有睇YouTube

引用:

有人練 南無阿彌陀佛

是 被鬼壓 還是 被 (佛系?)邪術/忍術 定身?? 還是 大腦 的 科學問題??
亂用 法 會否 令 情況 惡化? 亦 浪費 魔力?
鬼 真是 應該 亂 驅? 會不會 是 前世或今世 恩怨?

引用:
原帖由 版煮報夢. 於 2023-11-17 10:03 發表

真係有咁高法力令到你發財先算啦,鬼都要食飯㗎 ,都沒有人裝香燒街衣畀佢
法師術士 不用 食飯飲水? 錢從何來?
(佛牌)養鬼 和 驅鬼 就是 呃錢 大法?
其實... 是 魔法 戰爭??

引用:
原帖由 山邊的大樹 於 2023-11-18 00:39 發表

果然有睇YouTube
YouTube, TikTok 之類的 video streaming 可能 和 咒術 有關??  

引用:

有人練 南無阿彌陀佛

咁神奇?問鬼借錢會走?比我會問佢六合彩結果囉!🤣

引用:
原帖由 toylet 於 2023-11-20 00:48 發表

是 被鬼壓 還是 被 (佛系?)邪術/忍術 定身?? 還是 大腦 的 科學問題??
亂用 法 會否 令 情況 惡化? 亦 浪費 魔力?
鬼 真是 應該 亂 驅? 會不會 是 前世或今世 恩怨?
就算前世今生恩怨,隻鬼上人身已經唔啱!當然驅鬼會問佢做乜事咁做,但係唔代表佢上人身係啱!而且你會信鬼話嗎?

引用:
原帖由 jimsonweed 於 2023-11-20 17:23 發表

就算前世今生恩怨,隻鬼上人身已經唔啱!當然驅鬼會問佢做乜事咁做,但係唔代表佢上人身係啱!而且你會信鬼話嗎?
鬼界 和 妖術師 的 跌序 小人 真是 識條鐵! 眼前鬼卒皆為妖 都 幾 大鑊!

引用:
原帖由 toylet 於 2023-11-20 18:38 發表

鬼界 和 妖術師 的 跌序 小人 真是 識條鐵! 眼前鬼卒皆為妖 都 幾 大鑊!
妖術或邪術分分學個個都唔知🤣不過道術好佛法好,如果人心術不正就學乜都會變左邪術啦!

六字大明咒系最有效果噶辦法

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]