• 瀏覽: 37,359
  • 回覆: 33
  • 追帖: 1
本身未幫襯過周大叔,咁啱近排要買啲鑽石首飾,跟手想排隻op41綠面,想問吓各位師兄有冇經驗要幾多消費額。Thx

引用:
原帖由 samsunlg 於 2023-11-18 07:35 發表

要累積咁買,你第一次新手買就想要,隨時要幾十萬
唔該師兄提供資訊,不過買隻op綠面都要幾十萬消費就真係唔係好值得

幾十萬就唔洗,幾萬就一定要,不過炒錶價已回落,個人認為市道唔好奢侈品會無炒得咁瘋狂。早買炒幾萬,遲買分分鐘正價又唔係必須品,點解要比多幾萬?

引用:
原帖由 rsmdpan 於 2023-11-18 22:47 發表

唔該師兄提供資訊,不過買隻op綠面都要幾十萬消費就真係唔係好值得
專登買幾十萬出就無謂啦

上黎問😂

去華強北唔使排

引用:
原帖由 rsmdpan 於 2023-11-18 22:47 發表

咁你都信😱

引用:
原帖由 ballhorsedog 於 2023-11-19 19:23 發表

咁你都信😱
冇話信唔信,叫做多啲資訊,因為始終都未試過呢個方法排錶,係咁啱近排要買啲首飾,想試吓去周大叔買嘢同埋排吓隻op,師兄是否可以提供啲堅啲嘅資訊?Thx

引用:
原帖由 rsmdpan 於 2023-11-19 20:20 發表

冇話信唔信,叫做多啲資訊,因為始終都未試過呢個方法排錶,係咁啱近排要買啲首飾,想試吓去周大叔買嘢同埋排吓隻op,師兄是否可以提供啲堅啲嘅資訊?Thx
好簡單,你可以參考一下出面市價,隻錶市價都係7皮幾,如果AD叫客要食幾十萬骨先有,你估有幾多人會肯食?

引用:
原帖由 ballhorsedog 於 2023-11-19 21:39 發表

好簡單,你可以參考一下出面市價,隻錶市價都係7皮幾,如果AD叫客要食幾十萬骨先有,你估有幾多人會肯食?
消費幾十個要隻地通都得,只係我第一次去金行買嘢唔知可唔可以順便排到隻op,所以上嚟問吓其他師兄有冇相關經驗可以即刻買埋隻錶,撞正近來經濟低迷

引用:
原帖由 samsunlg 於 2023-11-19 23:29 發表

如果你信樓上,買十萬珠寶就排到op,祝你好運啦
買金就多數唔得,買石或鑽飾其實好高利潤,綠op41炒多2萬又唔奇

有親戚在金行做, 佢話自己都要排。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]