• 瀏覽: 1,911
  • 回覆: 41
  • 追帖: 5
+71
繼續行貨

R1

檔位+S走位 在 谷C 1200M 歷史數據表現, 原來都看到一些訊息閱讀 !!

當然, 藍格馬+騎師歷史數據表, 都有點用, 可惜數據只包攬哂谷賽而沒有跑道/路程分類.
所以, 細節性不足夠...

R2

R3

R4

R5

R6

呢一場傻大莊明顯玩 乾坤大挪移, 快馬外檔, 慢腳馬內檔

R7

R8

幾有趣的歷史數據... 可惜樣品數太少 ... ... 以谷C來說 !

一人有一個夢想... ...

哈哈, 誤會了, 一人有一個夢想, 係笑九傻大莊,
將A馬平均分給所有騎師=人人有A馬=人人
可有馬贏,

你騎師贏唔到馬, 唔好鬧大莊唔公平?無俾機會
俾D弱勢騎師??

於是總有一次賽事中, 人人有A馬騎,
你騎師無馬贏就係自己問題, 騎A馬交唔準?

其實係嘲諷傻大莊, 上周三谷賽A馬6寶獎, 
條氣唔七順, 就玩人人有A馬來產生極端呵呵呵,
結果係點???

唔記得左囉? 人人有A馬, 一人有一個夢想?
上一次唔記得有幾耐啦? 好似係3年前??

果時, A馬多數贏馬? 弱勢有A馬騎, 都成日冷W照贏,
個時盲買A馬就得, 唔使理會其他?

俱往已? 後來A馬公開哂後, 大莊咪唔會次次A馬贏馬?
改左去"大莊馬" 贏馬多 = 只能有飛熱門馬贏馬.

點解只能有飛熱門馬才能大莊馬贏馬? 因為一出冷W,
呢條1笑, 就次次冷W程式食魚魚, 搞到大莊... ...

哈哈, 咪, 後來只得大莊熱門W贏馬較多. 一路路演化
而來.

係呀, 周三, 我較關心2人: 何澤堯 & 希威森?
此2人是否真的被放棄?? 可知一;二??
對吧 !!

哈哈, 咁啦, 大莊最新公式:
四寶馬唔值博啲馬, 即係:

四寶馬賠率<= 3倍者, 多數Win 九硬 !

唔信? 你睇返我凱利公式四寶馬資料,
就一清二楚啦 !

係呀, 唔值博果啲四寶馬 <= 3倍馬, 多數,
Win 九硬 !!

哈哈哈, 所以, 我的資料, 你要自己去識睇閱讀,
次次要我說白, 就無用啦 !

同理, 大莊馬Win 九硬果啲... ... 自己發現啦 !
執生 ! 係正在激烈暗戰當中 ! See??

呵, 志在將線索公開來打狗, 四寶馬大莊的表演在...
原始數據
(有 凱利馬神公式真人Show 開始)

係呀, 由本$10,000 開始, 輸到而家, 剩返 $800 ... ...
唔條廢公式, 唔死無用 ! 值博??

哈哈, 相反, 大莊四寶馬, 賠率 <=3 者, 贏到你唔信?
係呀, 係大莊穩贏的賠率, 好多年程式都係咁 !
3倍/以下者, 程式馬, 多數穩贏.

數據:

只係剛周日前我一列出後, 哈哈, 傻大莊馬上做嘢, 反手3倍/以下馬, 開始輸馬啦...
所以, 睇數據, 自己發現, 執生... 

大莊馬, 一樣 !!
暗戰相當激烈 ... ...

係呀, 我剛周日, 賽前計哂"大莊T馬", 點知?
大莊T馬, 11場, 命中左7場T, 包括3T; 2口孖T.

嚇到我傻左? 諗吓都係唔上傳啦... ... 費事呵呵呵,
等傻大莊自以為自己好掂?

我諗? 可能傻大莊呢條大財路, 傻大莊自己都唔七知道?
多數係??

所以, 等過左一排, 先至日日食大莊T魚魚魚, 爽YY !
原諒 ! 

係呀, 本來只係想睇吓傻大莊馬冷熱分佈咋?
點知又嚟"副作用", 喪命中T... ... 成日的副作用都係咁.

藍格A馬, 本來睇吓傻大莊果日重用邊位騎師咋?
點知呢? 副作用就係, 久不久命中6寶獎, 仲要冷噃?
咁呢D神怪副作用, 死味?

係呀, ZoO 程式, 本來用途, 都係追查大莊主力馬係邊D?
後來, 副作用係久不久命中孖T; 3T ... ...

係奇奇怪怪 ! 對吧 !

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]