• 瀏覽: 20,810
  • 回覆: 21
  • 追帖: 1
+5

飛釘GMT可以試下去舊裝討論區

引用:
原帖由 chanpercy 於 2023-11-24 18:12 發表

你隻飛釘係吾係正宗AD 888大全套大行貨黎?

引用:
原帖由 M480 於 2023-11-27 15:59 發表

Q仔 唔識就唔好衝啦🙄! GMT 16753 飛釘 出嘅年份香港行貨 地區代碼 係400 未改為888呀。
(網上擷圖)

引用:
原帖由 鈣C寶 於 2023-11-27 16:23 發表

Q仔 唔識就唔好衝啦🙄! GMT 16753 飛釘 出嘅年份香港行貨 地區代碼 係400 未改為888呀。
(網上擷圖)
你又吾係樓主,你話係就係呀?可能當時已經轉咗888呢

引用:
原帖由 M480 於 2023-11-27 16:30 發表

請你唔好嬲 因為我會話你戇鳩!16753 7 80年代
又點會有 888呀!
(圖文借自Rolex/Tudor Kwsiu 前輩)
https://www.discuss.com.hk/redir ... amp;utm_source=copy

大家無為爭論,大神即係木村,要問佢本人先知啦🤭

引用:
原帖由 chanpercy 於 2023-11-27 19:26 發表

大家無為爭論,大神即係木村,要問佢本人先知啦🤭
16753最尾期都30幾年 點會有888😅!

引用:
原帖由 鈣C寶 於 2023-11-27 21:40 發表

16753最尾期都30幾年 點會有888😅!
世上總有唔識字扮博士嘅🐷西係都要拗🤣

引用:
原帖由 哈囉原始的菠菜 於 2023-11-28 08:13 發表

世上總有唔識字扮博士嘅🐷西係都要拗🤣
最能好笑 一個從未入過AD 買Rolex Tudor 扮專家教人去買正宗AD 888!但連香港代碼曾經係 400都唔知!

引用:
原帖由 鈣C寶 於 2023-11-28 12:50 發表

最能好笑 一個從未入過AD 買Rolex Tudor 扮專家教人去買正宗AD 888!但連香港代碼曾經係 400都唔知!
有幾L好笑喎!?我經常會在正宗AD門口流連望住d正宗888大行貨隻隻仲有原裝膠紙包到靚一靚不知睇得我幾興奮

引用:
原帖由 M480 於 2023-11-30 19:03 發表

有幾L好笑喎!?我經常會在正宗AD門口流連望住d正宗888大行貨隻隻仲有原裝膠紙包到靚一靚不知睇得我幾興奮
得個睇同諗有乜用 買過未呀?

有些港男帶rolex帶鑽石戎指,髮型有些著馬尾

引用:
原帖由 M480 於 2023-11-27 15:59 發表

你從來冇喺AD買過勞力士錶嘅人充當專家!
樓主隻錶係舊裝GMT 

引用:
原帖由 M480 於 2023-11-27 16:30 發表

你有喺AD 買過勞力士錶咩? 

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]