• 瀏覽: 9,707
  • 回覆: 11
仲考慮緊要唔要,有無師兄俾吓意見

這是很多人的夢想手錶

引用:
原帖由 LikeWhoo 於 2023-11-28 18:31 發表

這是很多人的夢想手錶
謝謝你🙏的意見,因為我仲排緊R字頭的同價入門款,唔知點算好

引用:
原帖由 堅離地人 於 2023-11-28 18:42 發表

謝謝你🙏的意見,因為我仲排緊R字頭的同價入門款,唔知點算好
你開得帖問人其實代表你唔係真係咁想要。
你R仔排緊乜款?如果只是打算買一隻就要睇吓排到R仔果隻機會有幾大。

引用:
原帖由 ballhorsedog 於 2023-11-30 11:50 發表

你開得帖問人其實代表你唔係真係咁想要。
你R仔排緊乜款?如果只是打算買一隻就要睇吓排到R仔果隻機會有幾大。
其實R嗰隻排左一年、探一39mm、另AK半年,二手入手價貴幾千,準備出手了。

引用:
原帖由 堅離地人 於 2023-11-30 11:54 發表

其實R嗰隻排左一年、探一39mm、另AK半年,二手入手價貴幾千,準備出手了。
探一39mm?停產款
其實AK同Exp 1其實真心唔難排

引用:
原帖由 ballhorsedog 於 2023-11-30 12:05 發表

探一39mm?停產款
其實AK同Exp 1其實真心唔難排
Sorry 快手寫,探一40mm

入門款咋

引用:
原帖由 堅離地人 於 2023-11-30 12:06 發表

Sorry 快手寫,探一40mm

入門款咋
其實3隻都係入門,所以睇自己心意啦😂

引用:
原帖由 堅離地人 於 2023-11-30 11:54 發表

其實你心中都已經做左決定

一隻係omega 圈入面既dream watch
另一隻係rolex 食物鏈既最底層

最緊要自己鍾意啫

007 is a playful watch.  Explorer I is an investment tool.

007 is a playful watch.  Explorer I is an investment tool.