• 瀏覽: 3,658
  • 回覆: 15
+2
小弟是新界人少過海,同老人家去新光戲院睇大戲,請問附近有冇可以叉電又闊落既停車場??

有,北角匯係首選

引用:
原帖由 認真的八角 於 2023-11-29 12:46 發表

有,北角匯係首選
師兄呢個場多唔多叉電位?d位夠大? 方便老人家上落?

引用:
原帖由 黃昏有筍盤 於 2023-11-29 13:48 發表

師兄呢個場多唔多叉電位?d位夠大? 方便老人家上落?
多叉電位呀,d位闊細路老人家都方便
佢地而家有個快叉Promotion

快叉15分鐘都係$30,超低。
泊架車入來去一去洗手間就叉左一大半

附件

12khkdhsuid73728kfhvjkdh88.jpg(240.05 KB)

引用:
原帖由 小辣椒a 於 2023-11-29 21:21 發表

快叉15分鐘都係$30,超低。
泊架車入來去一去洗手間就叉左一大半
如果真係咁快的話,真心想去試下

引用:
原帖由 古加加速世界 於 2023-11-29 21:46 發表

如果真係咁快的話,真心想去試下
佢地有係60kw,so far 外面未見過有咁快

如果你有The point app,用1500分都可以,唔一定要比錢

有The Point APP喎,我成日都去新都會行街,有大把分

引用:
原帖由 黃昏有筍盤 於 2023-11-30 11:34 發表

有The Point APP喎,我成日都去新都會行街,有大把分
唔係不停咁比你叉電嫁,每人最多半粒鐘
https://www.facebook.com/harbournorthhk/posts/pfbid02vo45LLGaBWREXG4XTM4jZ8S8cVSH1zSjaJBurECpRfU5Z9Sf8gu8hSVj4ySceMatl

講下笑姐,叉得咁快,轉頭就叉完啦

仲有20蚊 一田 coupo送+1粒鐘泊車券

引用:
原帖由 認真的八角 於 2023-11-30 22:43 發表

仲有20蚊 一田 coupo送+1粒鐘泊車券
咁幾實用,好過有d場,送埋d coupon都好難先用得著

係呀,有d場好似送好多野咁,但冇一樣用得著,睇得出個場好有心去做

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]