• 瀏覽: 5,163
  • 回覆: 7
上完強制之後,神推鬼㧬咁就去左輝sir到報名學車,報名時講到自己幾好幾好,又話落雨/濕地會早一個鐘頭取消,嘥氣啦,每一次落雨既時候死都要人過左去先,停雨就即刻收錢(個地都仲係濕既),推你上去租車/學車,結果好多時都唔夠10分鐘即刻落大雨,咁佢就順理成章地收你一節錢🫢🫢

開頭除咗呢樣嘢之外,租車都好地地,基本上無論你要咩時間,任何時間book車都基本上有嘅,到你臨考試先係戲肉😏

自練唔比book但就迫你去上導師堂,同一日同一時間自練死都話冇位,但導師堂就有位比你,早成2-3個星期book車永遠都話未開放未有位,次次都搞到最後果幾日先決定比唔比車你。
最後一個月要mark車考試都可以話未開放唔好book住喎

直接去到考試嗰日,臨考試之前諗住自練話唔俾,死都要谷我上導師堂,嗰陣時心諗最後一日唔同你計較你要錢嘅俾埋你

點知😏😏考試之前我淨係跟過某位導師車尾行左一條路線既一轉,咁都叫導師堂?咁就收左$860,最後都係奉勸大家唔好再信佢啲廣告俾佢呃咗

有WhatsApp對話內容,想睇先PM我啦😎😎

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 首次迷糊的桔梗 於 2023-11-29 15:21 發表

上完強制之後,神推鬼㧬咁就去左輝sir到報名學車,報名時講到自己幾好幾好,又話落雨/濕地會早一個鐘頭取消,嘥氣啦,每一次落雨既時候死都要人過左去先,停雨就即刻收錢(個地都仲係濕既),推你上去租車/學車,結果好多時都唔夠10分鐘即刻落大雨,咁佢就順理成章地收你一節錢🫢🫢

開頭除咗呢樣嘢之外,租車都好地地,基本上無論你要咩時間,任何時間book車都基本上有嘅,到你臨考試先係戲肉😏

自練唔比 ...
咁合唔合格呀

引用:
原帖由 iceman7777 於 2023-11-30 09:31 發表

咁合唔合格呀
Pass了 
當然唔係喺佢嗰度上導師堂啦😎

引用:
原帖由 首次迷糊的桔梗 於 2023-11-30 13:17 發表

Pass了 
學車目的都係為"pass".
pass 左咪得0羅!
間間都係要搵食, 就更係盡量pass前搵你黎食, 你估淨係一間"需要"搵食咩?
學院仲食得大.

引用:
原帖由 首次迷糊的桔梗 於 2023-11-30 13:17 發表

Pass了 
恭喜呀師兄

你唔上多d 課,邊有錢落甘多廣告?

我學車果陣,出門15落細雨,都系cancel 改時間。 邊有甘寒酸照收錢

引用:
原帖由 首次迷糊的桔梗 於 2023-11-29 15:21 發表

自練唔比 ...
想要WhatsApp對話ths

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]