• 瀏覽: 10,320
  • 回覆: 18
本主題由 vannessbobo 於 2023-12-24 13:26 使用 提升卡
請問農曆新年泰國店舖正常開店嗎?
機票大概3500一位正常價嗎?

泰國新年係四月, CNY 同佢地冇關係

$3500 係邊間航空公司 ?
Airasia, HX, CX, TG, EK, HKExp ... 埃塞航 ?
距離 CNY 只有六個禮拜, 機票只會越來越貴.

引用:
原帖由 burnabic 於 2023-12-24 17:03 發表

Airasia, HX, CX, TG, EK, HKExp ... 埃塞航 ?
hke乜都唔包$3500

引用:
原帖由 vannessbobo 於 2023-12-24 17:18 發表

hke乜都唔包$3500
咁 ... 只可以講 ... 2025 請早

我 Dec 2022 訂 2023 復活節正紅日出發, 7日 6日
廉航 Airasia 去, Emirates 商務位返, $3,7xx

只剩 6星期, 冇辦法, 一定要去, 就要硬食.

引用:
原帖由 burnabic 於 2023-12-24 17:03 發表

唉!如果好想去貴D都無計,我每年都去芭提雅過年,所有店舖都開,仲好熱鬧㗎,我7月已買機票坐CX ,2600 蚊

引用:
原帖由 米奇老鼠小姐 於 2023-12-25 00:36 發表

唉!如果好想去貴D都無計,我每年都去芭提雅過年,所有店舖都開,仲好熱鬧㗎,我7月已買機票坐CX ,2600 蚊
cx 2600好平

引用:
原帖由 vannessbobo 於 2023-12-25 07:45 發表

cx 2600好平
早買唔洗煩,我覺得價錢好合理

BKK同 DMK機場係米爭好遠?去DMK機場機票平D

引用:
原帖由 vannessbobo 於 2023-12-25 12:17 發表

BKK同 DMK機場係米爭好遠?去DMK機場機票平D
唔係機場原因 ( 雖然 DMK 升降費比,BKK 低 ), 係航空公司
香港航班, 暫時只有廉航 Airasia 在 DMK 升降.

引用:
原帖由 vannessbobo 於 2023-12-24 12:26 發表

請問農曆新年泰國店舖正常開店嗎?
機票大概3500一位正常價嗎?
農曆年去邊度嘅機票都貴啦!
平日來回唔使二千.
早前買張曼谷BKK三月回港單程$637 HKE

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 Christ20230606 於 2023-12-26 16:36 發表

DMK機場正
快出快入
我見有Airasia去曼谷大約3000頭,呢個價錢已經最平

引用:
原帖由 vannessbobo 於 2023-12-26 19:21 發表

我見有Airasia去曼谷大約3000頭,呢個價錢已經最平
航空公司不是吃齋的 
距離 CNY 只有六個星期, 係呢啲價,
早買, 可以用平時 + 15%、25% 價錢買到,
現在冇辦法了, 如果一定要去, Double 都要硬食.

提示: 違規內容已被屏蔽
現在買,三千幾,屬正常價了

鍵盤翻頁
左右