• 瀏覽: 3,089
  • 回覆: 27
  • 追帖: 2

希望他們渡過今晚 雪霜的天氣

更新五點室外溫度5.2度

有二千火暖管的水溫8.5度    無暖管的水溫4.6度

引用:
原帖由 4x6 於 2024-1-23 20:24 發表

影片

影片

影片

啲魚仲話巧乸凍😬

引用:
原帖由 4x6 於 2024-1-23 20:24 發表

影片

影片

影片

放左三分二既水幫助不大, 不如你用塊膠板隔開, 張D魚趕去暖管個邊, 範圍縮細, 我覺得好D, 我家小魚兒喜歡停留系暖管個邊, 細魚頂唔住會容易陣亡, 你個池大得一支暖管唔掂, 起碼4支, 每隻角一支就差唔多

引用:
原帖由 喜歡貓的人 於 2024-1-24 09:12 發表

啲魚仲話巧乸凍😬
D魚只會用行動表示 , 定左系度唔游, 唔食野, 跟住反肚, 大條既勉強頂到, 細魚就....

引用:
原帖由 喜歡貓的人 於 2024-1-24 09:12 發表

啲魚仲話巧乸凍😬
凍得過我半夜三更 5度走出花園看他們 凍撚到隻腳 腳毛都樹起 

引用:
原帖由 捱過鳥 於 2024-1-24 09:41 發表

放左三分二既水幫助不大, 不如你用塊膠板隔開, 張D魚趕去暖管個邊, 範圍縮細, 我覺得好D, 我家小魚兒喜歡停留系暖管個邊, 細魚頂唔住會容易陣亡, 你個池大得一支暖管唔掂, 起碼4支, 每隻角一支就差唔多
開著1000W 一小時 = 一度電 如果4千火 七頭大哥又話我吾環保啦 學他以說的 倒撚左落廁所 無眼屎乾淨盲 這麼樣有誰知 還屎半夜三更去看他凍死未 腳毛邊會有樹掛 你吾巧當七頭大哥 毛尿到先得假 

引用:
原帖由 4x6 於 2024-1-24 13:01 發表

開著1000W 一小時 = 一度電 如果4千火 七頭大哥又話我吾環保啦 學他以說的 倒撚左落廁所 無眼屎乾淨盲 這麼樣有誰知 還屎半夜三更去看他凍死未 腳毛邊會有樹掛 你吾巧當七頭大哥 毛尿到先得假 
咁又真系幾食電...  
呢到乜人都有, 你又唔駛咁介意, 啱傾既就發表下意見, 唔岩傾既當睇唔到, 慳返D力水去回應, 否則沒完沒了, 何必呢!!!

引用:
原帖由 4x6 於 2024-1-24 12:46 發表

凍得過我半夜三更 5度走出花園看他們 凍撚到隻腳 腳毛都樹起 
哈... 天文台話去到星期五先回暖, 你今晚同明晚都要去巡視業務, 辛苦你啦 , 有咩最新消息記得拍片OR上黎分享

引用:
原帖由 捱過鳥 於 2024-1-24 14:57 發表

咁又真系幾食電...  
呢到乜人都有, 你又唔駛咁介意, 啱傾既就發表下意見, 唔岩傾既當睇唔到, 慳返D力水去回應, 否則沒完沒了, 何必呢!!!
學七少講 他不入地獄 誰來破地獄

引用:
原帖由 4x6 於 2024-1-24 12:46 發表

梨唔係有cam 睇住咩

引用:
原帖由 喜歡貓的人 於 2024-1-24 15:48 發表

梨唔係有cam 睇住咩
花園所有老閉的鏡頭 全部朦茶茶 落雪乳 搞到睇吾見 要等好天陽光曬乾水份先看島

引用:
原帖由 4x6 於 2024-1-24 17:41 發表

花園所有老閉的鏡頭 全部朦茶茶 落雪乳 搞到睇吾見 要等好天陽光曬乾水份先看島
堆田區📣

引用:
原帖由 喜歡貓的人 於 2024-1-24 18:29 發表

堆田區📣
用了六年 有感情

引用:
原帖由 4x6 於 2024-1-24 20:15 發表

用了六年 有感情
換咗佢啦

引用:
原帖由 社會大學研究生 於 2024-1-24 22:20 發表

換咗佢啦
聽你講 換啦!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]