• 瀏覽: 4,958
  • 回覆: 41
+2
剩喺得內地有得賣?香港得普通銀龍,點解?內地買咗又帶唔到返香港,好靚好想飬返條擋煞,有冇人知邊度有得賣?

附件

B9EE892A-2244-428C-A78F-B34F546B8E07.jpeg(89.99 KB)

捐$或捐血是最好的擋煞方式

引用:
原帖由 dearsid 於 2024-1-26 09:21 發表

捐$或捐血是最好的擋煞方式
今年衝正太歲 ,會破財,好慘,所以要搵條龍魚煞煞佢,有乜平靚正龍魚介紹?

引用:
原帖由 Shelleywu 於 2024-1-26 17:26 發表

今年衝正太歲 ,會破財,好慘,所以要搵條龍魚煞煞佢,有乜平靚正龍魚介紹?
七彩就無 我收養了一條 極惡的星點紅龍 大部龍都不夠他打 大條過他的 都打到要跳缸 所以一缸只可以養一條 有興趣的話一封利是 隨意可以 送給你養 不包搬運

引用:
原帖由 4x6 於 2024-1-26 21:13 發表

七彩就無 我收養了一條 極惡的星點紅龍 大部龍都不夠他打 大條過他的 都打到要跳缸 所以一缸只可以養一條 有興趣的話一封利是 隨意可以 送給你養 不包搬運
哇!咁大條咁貴價野我飬唔起🤣

引用:
原帖由 養魚新鮮人 於 2024-1-26 18:07 發表

龍魚唔能夠放屋企,因為有煞氣
做生意鋪頭先會買龍魚
屋企好少人買龍魚的
因為對屋企唔好
所以屋企要和諧!養金魚的
但金魚擋唔到煞wo?

引用:
原帖由 養魚新鮮人 於 2024-1-26 18:29 發表

同埋你唔係明星唔係歌手,
你屋企養龍,會吸好多人氣,賺盡四方財氣
有d人受唔住,體質抵受唔住,會變臭名遠播
龍係正氣,
但ed係放鋪頭的,唔係放屋企
又要睇你做邊行業
我剩喺今年飬又得唔得?

咁罕有既魚難揾都唔出奇。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]