• 瀏覽: 950
  • 回覆: 73
  • 追帖: 1
+11
本主題由 mhmimi 於 2024-2-7 12:46 移動
其實耶教爆不少醜聞都不是新鮮事,但係犯上國安法又偏偏有佢哋份,點解?

那個輸機,私下收了幾千萬捐獻,支持參與黑暴,而家等判處

曾經有個精神病患者同我講,佢路宿期間,輸機有來睇佢,鼓勵佢,輸機是好有愛的人。我話輸機私吞咁多錢,而你路宿又咁缺錢,佢有冇捐個零頭比你等你應急之用?跟住條友唔敢回應我。

講到你哋教會呀,你哋個神呀幾咁偉大,幾咁純潔,有愛,知醜嗎?你哋只係一班迷信者咋

引用:
原帖由 力力奇 於 2024-1-31 11:42 發表

其實耶教爆不少醜聞都不是新鮮事,但係犯上國安法又偏偏有佢哋份,點解?

曾經有個精神病患者同我講,佢路宿期間,輸機有來睇佢,鼓勵佢,輸機是好有愛的人。我話輸機私吞咁多錢,而你路宿又咁缺錢,佢有冇捐個零頭比你等你應急之用?跟住條友唔敢回應我。

講到你哋教會呀,你哋個神呀幾咁偉大,幾咁純潔,有愛,知醜嗎?你哋只係一班迷信者咋
面目猙獰

附件

IMG_20210612_161608.jpg(47.1 KB)

引用:
原帖由 庭園美 於 2024-1-31 11:47 發表

面目猙獰
只有啲智商唔夠既人先會信耶教,但如果想發財就一定要辦耶教會和做高層,有版你睇啦,輸機,正生,錫安之父個個起碼幾千萬身家,越多傻人信身家越多,有名有利

引用:
原帖由 力力奇 於 2024-1-31 11:42 發表

沉迷基督教諗到自己精神病,病到神同耶穌都醫唔返!

引用:
原帖由 力力奇 於 2024-1-31 11:58 發表

只有啲智商唔夠既人先會信耶教,但如果想發財就一定要辦耶教會和做高層,有版你睇啦,輸機,正生,錫安之父個個起碼幾千萬身家,越多傻人信身家越多,有名有利
其實呢班冚家剷如果識知足,知道靠消費耶穌吹牛已經係超過自己應得嘅,就低調啲,悶聲發大財,冇人會理佢哋,大把神棍一生豐衣足食。
偏偏呢班冚家剷自以為有外國撐腰,參與、組織、煽動黑暴,最後自食其果,唔抵可憐。
呢版嗰啲撐暴垃圾都早已收皮了!

引用:
原帖由 manevil 於 2024-1-31 13:37 發表

自己信到神神化化醫唔返不特止,攞埋政府資源,大條道理四肢健全唔工作,一心拜神傳教果度更可恥

引用:
原帖由 庭園美 於 2024-1-31 13:40 發表

其實呢班冚家剷如果識知足,知道靠消費耶穌吹牛已經係超過自己應得嘅,就低調啲,悶聲發大財,冇人會理佢哋,大把神棍一生豐衣足食。
偏偏呢班冚家剷自以為有外國撐腰,參與、組織、煽動黑暴,最後自食其果,唔抵可憐。
呢版嗰啲撐暴垃圾都早已收皮了!
有錢身痕呢個道理,有利自然就想有號召力,想得權,有班𡃁跟住自己,自然飄飄然,好過hi野,心術不正,咪就係垃圾囉
輸機91歲都怕死架,想留耐啲,要醫生救佢,唔上去見耶穌享永生,果種貪生怕死,真係超肉酸囉,啲跟班應該都係呢種質素

引用:
原帖由 manevil 於 2024-1-31 13:37 發表

日有所思,夜有所夢

引用:
原帖由 妮珍露露 於 2024-1-31 15:30 發表

日有所思,夜有所夢
係架,你唔記得f君思到耶穌和佛祖鬧交咩?之後斷定思覺失調
呢個星期唔見佢出現,應該凶吉少,一係又比人送咗入院,一係比人炒咗

引用:
原帖由 力力奇 於 2024-1-31 16:14 發表

係架,你唔記得f君思到耶穌和佛祖鬧交咩?之後斷定思覺失調
呢個星期唔見佢出現,應該凶吉少,一係又比人送咗入院,一係比人炒咗
係伊個版度,都有2日未出現

引用:
原帖由 妮珍露露 於 2024-1-31 16:55 發表

係伊個版度,都有2日未出現
又喺度胡言亂語

引用:
原帖由 力力奇 於 2024-1-31 17:29 發表

又喺度胡言亂語
唔知佢UP 乜,學校邊有可能8層,重要起埋D唔等洗既野

引用:
原帖由 妮珍露露 於 2024-1-31 18:12 發表

唔知佢UP 乜,學校邊有可能8層,重要起埋D唔等洗既野