• 瀏覽: 18,508
  • 回覆: 152
  • 追帖: 2
+24
裝部暖風機就得啦,PTC發熱低科技嘢又安全

可以掛毛巾位

其實肉失寶只係輸在價錢(3仟蚊左右),如果能夠降低至1/4,相信觀感會改寫,冇咁多酸仔聲音。。

利申,用緊。

引用:
原帖由 Raymondkyy 於 2024-2-8 09:05 發表

其實肉失寶只係輸在價錢(3仟蚊左右),如果能夠降低至1/4,相信觀感會改寫,冇咁多酸仔聲音。。

利申,用緊。
1000蚊內都買到了,最麻煩係壞左要搵cfu安裝,抽風力比較差

引用:
原帖由 teddybearhk 於 2024-2-8 09:15 發表

1000蚊內都買到了,最麻煩係壞左要搵cfu安裝,抽風力比較差
個人覺得抽風力都可以,細機抽風力等同6吋抽氣扇。

其實有咩用,只係吹到先覺得暖

係沖涼房門口放部暖風機又咪一L樣

引用:
原帖由 天空好動的蕃茄 於 2024-2-8 10:07 發表

其實有咩用,只係吹到先覺得暖
暖風機裝喺頂部,根本先天設計已經係錯曬。
點解冷氣機一定係安喺高處,暖風機或暖爐一定係放喺地下,自己可以了解下。

打風或返風 ,無風係抽氣扇空位入

引用:
原帖由 Raymondkyy 於 2024-2-8 09:05 發表

利申,用緊。
我個部冇記錯係7舊水左右

窗口式浴室寶嘈過抽氣扇好多,所謂乾衣功能只係吹熱風烘乾,如果有護膚品在浴室內,真係多得佢唔小

引用:
原帖由 teddybearhk 於 2024-2-8 09:15 發表

集成個種邊使師傅裝,得4個扣:

同埋所有牌子 size 一樣,窿都唔使改

引用:
原帖由 有效橢圓的秋葵 於 2024-2-8 10:26 發表

係沖涼房門口放部暖風機又咪一L樣
屋企細唔想擺多部機呀嘛!放係天花唔覺佢存在

引用:
原帖由 君子小人 於 2024-2-8 10:46 發表

窗口式浴室寶嘈過抽氣扇好多,所謂乾衣功能只係吹熱風烘乾,如果有護膚品在浴室內,真係多得佢唔小
電費單嚟就知,仲貴過開冷氣

浴室寶非必須,反而日本馬桶就必須要有

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]