• 瀏覽: 3,368
  • 回覆: 18
https://www.youtube.com/watch?v=amOJN3MtLe0

演員 :
《黑豹》系列 #雷碧達尼安高 Lupita Nyong’o
《大君主之役》 #祖瑟昆恩 Joseph Quinn
《詭老》#艾力斯禾夫 Alex Wolff
《黑亞當》#迪蒙漢素 Djimon Hounsou
《豬殺令》#邁克沙諾斯基 Michael Sarnoski

應該都會好睇

正傳係咪妮妲莉寶雲當正? 
係的話垃圾到不得了,雖然我好中意剎手妹妹......講出來都唔忍心。

呢集係咪變咗個女黑人𠊷主角

引用:
原帖由 bdr 於 2024-2-9 12:45 發表

呢集係咪變咗個女黑人𠊷主角
咁大隻黑猩猩頭像,當然係主角啦!

外星人襲地球, 已經有好多套, 
包括較早前的復仇者聯盟, 更早的天煞地球反擊戰

引用:
原帖由 冗員七號 於 2024-2-9 13:51 發表

外星人襲地球, 已經有好多套, 
包括較早前的復仇者聯盟, 更早的天煞地球反擊戰
天煞第一集,激光射爆大廈,真係好撚震撼,不過結局好撚兒戲。

大戰異形應該會幾好睇。

引用:
原帖由 YouKnowWho 於 2024-2-9 12:55 發表

咁大隻黑猩猩頭像,當然係主角啦!
黑人都有靚女,點解又係搵D醜樣黑人做,

引用:
原帖由 Kqne 於 2024-2-8 22:47 發表

https://www.youtube.com/watch?v=amOJN3MtLe0
都值得入場噃⋯⋯👍

引用:
原帖由 YouKnowWho 於 2024-2-9 12:43 發表

正傳係咪妮妲莉寶雲當正? 
係的話垃圾到不得了,雖然我好中意剎手妹妹......講出來都唔忍心。
Emily blunt

引用:
原帖由 bdr 於 2024-2-9 19:53 發表

這就是白皮豬陰濕之處,表面上抬舉黑鬼,實際上讓人更討厭黑鬼。
正如牠們選中國\東亞演員,多數鬥雞眼。

引用:
原帖由 狗會剋星個仔 於 2024-2-9 20:51 發表

Emily blunt
咁係我搞錯佐,多謝指正!

引用:
原帖由 bdr 於 2024-2-9 19:53 發表

基本上美國片而家唔會醜化黑人,反而會醜化亞洲人

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]