• 瀏覽: 16,560
  • 回覆: 97
+2
哩個咁嘅99台全無過年氣氛真係百冇,節目編排同平時一Q模樣,
點撐點篤數都冇用睇得出你Viutv真係好唔掂。

引用:
原帖由 戰鬥吧 於 2024-2-10 01:44 發表

哩個咁嘅99台全無過年氣氛真係百冇,節目編排同平時一Q模樣,
狗狗台史氣沉沉!

妖台話佢地係真香港人
唔過中國節日
但公假照放著數照拎

妖臺老闆搞埋d尾c足球賽一心諗住呃9球迷錢,可想而知妖臺垃圾成點,睇都多餘!

無12世一出嚟?

剩系得啲畜牲喺度!

引用:

睇妖台,死神今晚來,妖台祝觀眾,新春死全家

引用:
原帖由 凌亂愉快的秋葵 於 2024-2-10 07:14 發表

個個台都有過年氣氛咪睇到悶 , ViuTV就係俾觀眾有其他選擇
睇妖台,死神今晚來,妖台祝觀眾,新春死全家

引用:
原帖由 凌亂愉快的秋葵 於 2024-2-10 07:14 發表

個個台都有過年氣氛咪睇到悶 , ViuTV就係俾觀眾有其他選擇
係啦,就係呢種態度做人就啱啦, 自己唔鐘意就唔做, 總之就係人地有錯在先啦.

尋日年三十,now新聞台仲詳細講喜馬拉雅山遊客D屎,要戴走,食團年飯都想嘔。。。炒左個編輯,新年仲播呢D。🙈💩

引用:
原帖由 Essentials 於 2024-2-10 08:01 發表

妖臺老闆搞埋d尾c足球賽一心諗住呃9球迷錢,可想而知妖臺垃圾成點,睇都多餘!
因為有兩條無厘頭尻嘅黑腳出嚟表演,所以場波唔衰有鬼。

老細話過「中國」新春關我哋Hongkonger 乜事喎,又唔撚係西方新年,更加唔係英國節慶

引用:

就係要慳
搵12春呃足咁多場錢
搵肥濤基lo球賽表現左袋入右袋
全部都為做靚盤數
仲夠膽亂嘥錢咩

主題標籤 #viu #viutv
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]