• 瀏覽: 33,145
  • 回覆: 420
  • 追帖: 2
+29
據報兩場阿根廷友賽美國接手。

美斯賺少D姐。 球王駛驚?

懂不懂呀?

中國人 ?
講就兇狠, 做就碌撚.

罷買日貨, 結果成屋都係 Sony Pana Toyota, 有假期就即刻飛去日本.
美國係邪惡軸心 ? 成街都係 Tesla, IPhone …
早抖啦.

國際政治,好複雜。但中美博弈,香港一路都係戰場。

引用:
原帖由 Ubaka 於 2024-2-11 12:11 發表

中國人 ?
講就兇狠, 做就碌撚.

罷買日貨, 結果成屋都係 Sony Pana Toyota, 有假期就即刻飛去日本.
美國係邪惡軸心 ? 成街都係 Tesla, IPhone …
早抖啦.
話比你聽,美斯去左中國踢波7次了
唔知咪亂up

引用:
原帖由 熊貓肥過肥貓 於 2024-2-11 11:39 發表

據報兩場阿根廷友賽美國接手。

美斯賺少D姐。 球王駛驚?

懂不懂呀?

香港搞禁賭波,禁起足球場, 唔好比外角細力咁容易賺

美斯再有機會再去中國都系踢元老隊.

引用:
原帖由 ioriyagami0442 於 2024-2-11 12:20 發表

唔知咪亂up
去100次又點?
其實世界無左中國 唔會對地球人好大影響...
係啲大陸人小粉紅睇得自己好撚大

引用:
原帖由 有效橢圓的秋葵 於 2024-2-11 12:24 發表

香港搞禁賭波,禁起足球場, 唔好比外角細力咁容易賺
應該禁發護照, 取消國際航班, 取消英文課堂、禁用英文 ... 

以免外國勢力滲透.

引用:
原帖由 ioriyagami0442 於 2024-2-11 12:20 發表

唔知咪亂up
如果佢今次真係聽CIA講而唔出場,就真係笑死人了。以為可以玩野,而家變左衰仔日日比人鬧比人玩。

日本攞哂贊助權,分分鐘比日本排斥埋就死

我好奇一問︰
呢兩場波係FIFA A級國際賽,之前已經落實咗,你依家話取消就取消,有無手尾跟?

美斯唔去中國又對中國有咩影響有咩損失?

難度中國人會餓死?日日以淚洗臉?

引用:
原帖由 Ubaka 於 2024-2-11 12:11 發表

中國人 ?
講就兇狠, 做就碌撚.

早抖啦.
又係自我安慰,新疆事件後無人買Nike, Adidas

附件

IMG_20230122_144612.jpg(126.97 KB)

IMG_20230125_111617.jpg(162.56 KB)

IMG_20230122_142410.jpg(149.74 KB)

IMG_20230125_111642.jpg(162.76 KB)

IMG_20230122_145011.jpg(175.42 KB)

IMG_20230122_142531.jpg(184.2 KB)

IMG_20230319_111401.jpg(222.59 KB)

IMG_20230123_195445.jpg(186.29 KB)

IMG_20230319_111413.jpg(204.74 KB)

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]