• 瀏覽: 12,364
  • 回覆: 65
+15
靚靚商場,壽司郎都不用等位,食得舒舒服服,年初一二三,冇所謂嘅加二加三。茶記下午茶都係$3x蚊一位,

附件

IMG_8893.jpeg(221.11 KB)

IMG_8892.jpeg(140.77 KB)

IMG_8880.jpeg(216.03 KB)

IMG_8883.jpeg(274.69 KB)

IMG_8878.jpeg(185.9 KB)

咁多隻 Wings 加碗咁靚嘅麵先 30 幾蚊,扺食夾大件。

新年快樂呀,Airforce3 師兄。

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2024-2-11 17:11 發表

咁多隻 Wings 加碗咁靚嘅麵先 30 幾蚊,扺食夾大件。

新年快樂呀,Airforce3 師兄。
你都新年快樂,大家happy. 話咁快又晚飯。
$245,3個人,連加一都冇。5:30 已經等位中。

附件

IMG_8898.jpeg(178.39 KB)

IMG_8901.jpeg(198.34 KB)

IMG_8899.jpeg(146.84 KB)

引用:
原帖由 airforce3 於 2024-2-11 16:54 發表

靚靚商場,壽司郎都不用等位,食得舒舒服服,年初一二三,冇所謂嘅加二加三。茶記下午茶都係$3x蚊一位,
請問聲32蚊個TEA真係包10隻鷄翼包碗麵同嘢飲?

年廿九去錫x茶記午餐話要加二, 即是擘大口
不過心諗算啦, 可能年尾當員工花紅
跟住問夥記, 加二係咪今晚放工後有得分,佢話梗係冇
啲老細太過份

北上消費係明智

上去又係食公仔麵….

有班傻仔同柒頭話新年唔俾香港D垃圾食肆閹會周身唔聚財,佢地覺得俾錢睇人面色兼食貴價垃圾係公民責任,幫人地交租養伙記係天命所歸。

引用:
原帖由 airforce3 於 2024-2-11 16:54 發表

如果你去到廣州都有機會比人收你加一,深圳就正常d.

引用:
原帖由 真有結他 於 2024-2-11 19:23 發表

年廿九去錫x茶記午餐話要加二, 即是擘大口
不過心諗算啦, 可能年尾當員工花紅
跟住問夥記, 加二係咪今晚放工後有得分,佢話梗係冇
啲老細太過份
錫乜茶記係邊?香港定深圳?

明智嘅選擇👍

引用:

我明天都北上食好西,唔再比本地商家略水。🙏🏻

香港食肆太沙士丶大高傲,以為人多等位就唔憂做

太興未過年已經收服務費$10

引用:
原帖由 唯真唯善 於 2024-2-11 19:53 發表

如果你去到廣州都有機會比人收你加一,深圳就正常d.
香港係加2加3啊,仲要加埋茶錢

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]