• 瀏覽: 3,881
  • 回覆: 21
張家瑋差兩場就成功,有人留意?

入決賽了

引用:
原帖由 overall 於 2024-2-11 18:11 發表

入決賽了
4-0  狀態幾好
差一場,加油,呢個機會等左好多年

引用:
原帖由 ckc_edward 於 2024-2-11 18:57 發表

4-0  狀態幾好
差一場,加油,呢個機會等左好多年
決賽對手係Daniel Womersley和高陽的勝方。高陽曾經打入職業賽,而Daniel Womersley雖然未打入職業賽,但已有多年征戰Q School的經驗,無論如何對張家瑋來講都係一個大關,打得贏就入到門檻。傅家俊的外卡可以留俾第二個。

引用:
原帖由 likahokeith 於 2024-2-11 20:40 發表

決賽對手係Daniel Womersley和高陽的勝方。高陽曾經打入職業賽,而Daniel Womersley雖然未打入職業賽,但已有多年征戰Q School的經驗,無論如何對張家瑋來講都係一個大關,打得贏就入到門檻。傅家俊的外卡可以留俾第二個。
高陽當年呢個比賽贏左青年組,
打左兩年護唔到級,好極有限
另外點解宇喬無份出?揀人甘奇怪

可能俾左王均晉。
王均晉今次反而打得好過廖予生。

高陽4-3晉級

引用:
原帖由 likahokeith 於 2024-2-11 23:55 發表

高陽4-3晉級
家瑋上次q school贏過他

呢個高陽屎波到咁都有,張家瑋唔贏好死咗去,咪撚返黎香港呃政府錢

引用:
原帖由 snookersnooker 於 2024-2-12 01:40 發表

呢個高陽屎波到咁都有,張家瑋唔贏好死咗去,咪撚返黎香港呃政府錢
看左兩局,高陽碌到入決賽真係好命
走位唔惦

恭喜家瑋
對面完全無狀態
5-0完勝

引用:
原帖由 ckc_edward 於 2024-2-12 03:30 發表

恭喜家瑋
對面完全無狀態
5-0完勝
咁快就5-0,張家瑋終於入職業賽。
題外話,十六強有八個係英格蘭球手,結果有六個出局,會唔會離譜左D?

引用:
原帖由 likahokeith 於 2024-2-12 03:34 發表

咁快就5-0,張家瑋終於入職業賽。
題外話,十六強有八個係英格蘭球手,結果有六個出局,會唔會離譜左D?
淨係留意家瑋
希望兩季後可以護到級

百幾人打, 家瑋全程只失3局奪冠, 算好好波喇

去左英國,相信遇到好教練,同喺香港比,升咗兩班🎱👏🏻👏🏻👏🏻

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]