• 瀏覽: 49,758
  • 回覆: 354
  • 追帖: 1
+14

梅西INS社媒更新,表態釋放信號
消息顯示,梅西在INS社媒上擁有3億粉絲,賬號為leomessi。梅西,1987年6月24日出生于阿根廷聖菲省羅薩裡奧,阿根廷職業足球運動員,司職前鋒,效力于美國職業足球大聯盟的邁阿密國際足球俱樂部。上次INS更新是1月30日。
這次INS更新時間好巧不巧,就在2月9日除夕夜晚21:42分,杭州市體育局官宣之後2小時,隻發出了一則即將在超級碗比賽中投放的廣告,對于近期事件風波無任何回應或解釋。
此處無言勝有言——中國球迷你們自己去想吧,我梅球王更在乎的是將到來的6月美洲杯,以及商業價值。我梅球王參與廣告,即將在超級碗比賽投放,60秒可能就會達到1400萬美元,1秒價值23萬美金!目前已經公布了15秒的預告片,完整版共60秒。

https://www.laitimes.com/article/6fvq4_6w80w.html
激9死人咩😁

14億市場係笑死人 全球有80億人

美斯要入藉美國,緊係要做美國隻狗

引用:
原帖由 超靚仔20 於 2024/2/12 04:00 發表

激9死人咩😁
UP乜呀?

引用:
原帖由 fallintothesky 於 2024-2-12 08:48 發表

UP乜呀?
美欺:我係球王,鐘意點就點,話之你😂

wfc

引用:
原帖由 腦部退化的韭菜 於 2024-2-12 08:41 發表

係囉,全世界有80億人,點解班西方財團又偏偏湧去得14嗰億人嘅市場呢?其餘嗰66億人市場唔香咩?

原來王久又在打灰基🤣🤣🤣

引用:
原帖由 腦部退化的韭菜 於 2024-2-12 08:41 發表

人地睇唔起你這個真香港人,仲笑9自己,呢樣先係笑死人

唔知以為嗰14億人好撚大😂

呢件事過晒氣,所有當事人都放低晒。係啲跟尾狗仲日日放喺口中,真係可憐。

有乜關係?點睇得出佢滿不在乎?

引用:
原帖由 超靚仔20 於 2024-2-12 04:00 發表

激9死人咩😁
唔怪得嚟香港有波唔踢走去做馬騮show ,馬戲班台柱

引用:
原帖由 暗黑菠蘿 於 2024-2-12 09:11 發表

係囉,全世界有80億人,點解班西方財團又偏偏湧去得14嗰億人嘅市場呢?其餘嗰66億人市場唔香咩?
係中國要賣貨去西方市場
當年中國承諾要開放及改革
美國幫手放中國加入到WTO
你點可以倒轉黎講?

西方現在轉產業鏈
中國震過貓王啦
睇股市就說明一切 
資金流向係呃唔到人

引用:
原帖由 nicekate 於 2024-2-12 09:19 發表

呢件事過晒氣,所有當事人都放低晒。係啲跟尾狗仲日日放喺口中,真係可憐。
你就係啦

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]