• 瀏覽: 91,407
  • 回覆: 1,540
  • 追帖: 12
+15
歡迎討論中年好聲音2的所有參賽者及歌曲

12強名單

譚輝智,顏米羔,安雅希,古淖文,沈宗賢,陳蒨葶,林若盈,鄭梓浩,陳燕娜,劉威煌,陳俞霏,黃劍文

https://youtu.be/PwIS-YOBm5o?si=kvdtv1PFcUMW4vnn

昨晚果集最耳目一新覺得係沈宗賢呢首,好似聽左一首全新的歌,整體係正,澎湃,聽完有d熱血沸騰,全晚最鍾意

譚輝智,顏米羔,安雅希,古淖文,劉威煌,陳俞霏,黃劍文 我估最後七強

引用:
原帖由 籠中勇敢的科技 於 2024-2-12 11:13 發表

譚輝智,顏米羔,安雅希,古淖文,劉威煌,陳俞霏,黃劍文 我估最後七強
都合理的,不過10強後foul兩個,8強又foul兩個,所以8強6強咁估會合理d

反而陳倩婷有得留低 ,foul 走劉可,我真係覺得唔合理

引用:
原帖由 Roy弟弟 於 2024-2-12 22:10 發表

foul左但今日馬場有份表演 🤣

引用:
原帖由 kmhfamily 於 2024-2-12 19:23 發表

都合理的,不過10強後foul兩個,8強又foul兩個,所以8強6強咁估會合理d
10強開始逐個foul

引用:
原帖由 Roy弟弟 於 2024-2-12 22:10 發表

無錯,因為靚女加上陽盛陰衰有得留低唔公平

可以去YouTube 睇下今日 他們在馬場表演 D view數
劉可贏米 安 成條街 米安 都已經係三甲人選
點解Tvb會以為娜 葶 盈 呢啲連歌都未唱得掂既人 會受歡迎過劉?marketing d 人放晒假?

引用:
原帖由 MHVMHV 於 2024-2-13 00:49 發表

可以去YouTube 睇下今日 他們在馬場表演 D view數
劉可贏米 安 成條街 米安 都已經係三甲人選
點解Tvb會以為娜 葶 盈 呢啲連歌都未唱得掂既人 會受歡迎過劉?marketing d 人放晒假?
每次非官方d片都係劉可最多
但一去番節目d唱歌片就會係其他人多好多,到底點解呢

如果呢個節目之後收視大跌 一定要多謝呢班喜歡林若盈 陳燕娜 陳倩葶既濕鳩評判 全靠他們的獨特品味

引用:
原帖由 籠中勇敢的科技 於 2024-2-12 11:13 發表

實在好正路

引用:
原帖由 真命天子 於 2024-2-13 12:23 發表

實在好正路
如果決賽得6個位,我支持黃劍文多過劉威煌
起碼曾經有亮點同埋仲有少少新鮮感

引用:

好多人話劉可唔聽話,我都覺得係,佢個樣似不受控

引用:
原帖由 心靈投注 於 2024-2-12 23:36 發表

foul左但今日馬場有份表演 🤣
馬場show一早接,應該1月頭已接了這個show

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]