• 瀏覽: 1,579
  • 回覆: 15
+4
數據統計Michael Jordan最後2分鐘平均只有1分
所以根本就無咩Clutch過

引用:
原帖由 SCGOAT30 於 2024-2-12 11:09 發表

數據統計屎波咖喱最後所有冠軍都係靠隊友
所以佢根本就係一件垃圾

引用:
原帖由 SCGOAT30 於 2024-2-12 11:09 發表

對比細AI 咖喱可以話根本就唔Clutch
數據統計細AI有5個game winner buzzer beater
咖喱直程唔入流,好似只有1個
所以細AI攞FMVP係實至名歸
數據統計咖喱有三個冠軍係黐返黎

數據統計,Playoff最後50秒啲咖喱真係好clutch,抵佢攞到一個FMVP,膏即係膏。

收皮啦你,講數據統計但係又冇數據show出嚟,你話咖喱場均100分都得㗎啦

引用:
原帖由 yanakabb 於 2024-2-12 12:20 發表

收皮啦你,講數據統計但係又冇數據show出嚟,你話咖喱場均100分都得㗎啦
佢根本就反上腦 又乜野都吾識

數據統計SCGOAT30每兩日就開一個踩低MJ嘅post
所以根本就係唔抵得MJ係GOAT,而佢主子咖喱只係四冠一FMVP靠黐隊友

MJ不招人妒是庸才
樓主個非數據統計真係得啖笑

引用:
原帖由 中中中 於 2024-2-12 16:28 發表

MJ不招人妒是庸才
佢個數據統計係冇數據嘅

引用:
原帖由 中中中 於 2024-2-12 16:28 發表

MJ不招人妒是庸才
佢個數據統計係冇數據嘅

引用:
原帖由 BSKTGOAT 於 2024-2-12 17:43 發表

你地契大佬版主見你地唔夠人講開始濫用職權
又唔見其他人啲post比人禁言?
不如檢討吓你哋開post嘅目的先啦。
你正正常常開個post吹到咖喱識飛都唔會有人檢舉你禁你言。
你鍾意幫你主子咖喱打飛機絶對冇問題。
但就唔好每隔兩日就開個post無理踩低其他或個別球員黎吹捧你主子咖喱。

贏就咖喱輸就隊友垃圾?

引用:
原帖由 yanakabb 於 2024-2-12 18:11 發表

又唔見其他人啲post比人禁言?
不如檢討吓你哋開post嘅目的先啦。
你正正常常開個post吹到咖喱識飛都唔會有人檢舉你禁你言。
你鍾意幫你主子咖喱打飛機絶對冇問題。
但就唔好每隔兩日就開個post無理踩低其他或個別球員黎吹捧你主子咖喱。

贏就咖喱輸就隊友垃圾?
佢都講咖喱有造假,一旦造假,個球員點勁都好,到最後只係垃圾

引用:
原帖由 yanakabb 於 12/2/2024 17:25 發表

佢個數據統計係冇數據嘅
佢只是病發狗噏

引用:
原帖由 Webber@2 於 2024-2-12 20:05 發表

佢都講咖喱有造假,一旦造假,個球員點勁都好,到最後只係垃圾
垃圾打假波 唔尊重球賽

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]