• 瀏覽: 4,640
  • 回覆: 28
  • 追帖: 1
+3
初三焗肉醬意粉……

附件

3270B9E2A6ED84F76E7E1170AEF416E4.jpg(271.51 KB)

539EFE80E49787E49F03810C0094BA87.jpg(239.07 KB)

E71197D019795EB19EA104B9894A5E1C.jpg(297.06 KB)

「曾經滄海難為水,除卻巫山不是雲....」  「你在我生命中的出現,足夠我回味一生...」

正吖

引用:
原帖由 9個永恆的美人 於 2024-2-12 13:36 發表

正吖
美人好,三日不外出食嘢……

引用:
原帖由 東方紅 於 2024-2-12 15:53 發表

美人好,三日不外出食嘢……
軟對抗

引用:
原帖由 9個永恆的美人 於 2024-2-12 16:00 發表

軟對抗
咁又唔係,不過,我咁大個人,都係唔鍾意多人爭嘅,食嘢排隊如是,去旅行買嘢也如是。我從未試過長假如聖誕新年復活呢啲長假外遊,也不喜歡新年出外食嘢好似搶咁……

引用:
原帖由 東方紅 於 2024-2-12 16:13 發表

咁又唔係,不過,我咁大個人,都係唔鍾意多人爭嘅,食嘢排隊如是,去旅行買嘢也如是。我從未試過長假如聖誕新年復活呢啲長假外遊,也不喜歡新年出外食嘢好似搶咁……
我昨天carol cafe 57咖喱雞飯加凍茶吃使排隊半個小時搞掂

引用:
原帖由 farm1615 於 2024-2-12 17:46 發表

我昨天carol cafe 57咖喱雞飯加凍茶吃使排隊半個小時搞掂
我地個度,平日還可,星期六日及假日,千萬唔好去,一定冇位,除非用手機外賣。

引用:
原帖由 東方紅 於 2024-2-12 16:13 發表

東東新年快樂, 祝你身體健康, 萬事勝意 !

引用:
原帖由 Esteem 於 2024-2-12 18:17 發表

東東新年快樂, 祝你身體健康, 萬事勝意 !
甜甜,恭祝新春大吉,萬事勝意……

引用:
原帖由 東方紅 於 2024-2-12 18:07 發表

我地個度,平日還可,星期六日及假日,千萬唔好去,一定冇位,除非用手機外賣。
昨天十一點半我係新浦崗食

引用:
原帖由 東方紅 於 2024-2-12 12:19 發表

初三焗肉醬意粉……
我的最愛

引用:
原帖由 farm1615 於 2024-2-12 18:47 發表

昨天十一點半我係新浦崗食
咁早梗係啦……

引用:

初三焗肉醬意粉……
焗得好靚

引用:

初三焗肉醬意粉……
顏色襯番赤口日

引用: