• 瀏覽: 1,971
  • 回覆: 9
  • 追帖: 2
初一

初二

初三

祝魚友 年年有魚 大吉大利 龍馬精神

lankusa系唔系你既分身呀? 個缸同條魚咁似既 ... 又系餵三文魚, 我啱啱去元氣食完刺身返黎

引用:
原帖由 捱過鳥 於 2024-2-12 20:01 發表

lankusa系唔系你既分身呀? 個缸同條魚咁似既 ... 又系餵三文魚, 我啱啱去元氣食完刺身返黎
不是分身 我家有隔代遺傳 4-5胞胎 我們四五兄弟都是喜歡養魚養狗🐶總知是動植物都養 所以不算分身 家裡都是用同一網絡🛜IP雖然相同但不同人 

引用:
原帖由 捱過鳥 於 2024-2-12 20:01 發表

有冇法國食完魚生 喉嚨冇咗個鉗鉗?

引用:
原帖由 4x6 於 2024-2-12 20:10 發表

不是分身 我家有隔代遺傳 4-5胞胎 我們四五兄弟都是喜歡養魚養狗🐶總知是動植物都養 所以不算分身 家裡都是用同一網絡🛜IP雖然相同但不同人 
真系服左你喇 
狗就無養, 植物只得萬壽菊, 未開花唔貼相上黎, 等佢開先放隻惡魔上去影啦

引用:
原帖由 4x6 於 2024-2-12 13:06 發表

初一影片

初二影片

初三影片

祝魚友 年年有魚 大吉大利 龍馬精神
大哥恭喜發財,條龍喺𠼱番出來,食蘿蔔糕濟咗😅

引用:
原帖由 喜歡貓的人 於 2024-2-13 15:02 發表

大哥恭喜發財,條龍喺𠼱番出來,食蘿蔔糕濟咗😅
初一二食得太多 搞到初衫食吾落 三文魚太肥

引用:
原帖由 4x6 於 2024-2-13 16:58 發表

初一二食得太多 搞到初衫食吾落 三文魚太肥
初四開始食齋 
還是絕食

引用:
原帖由 捱過鳥 於 2024-2-14 09:51 發表

初四開始食齋 
還是絕食
開始要減肥 要到初十先有大餐食 喂一次起碼飽三日 魚餓十日八不會S 食多會S

食得多, 米田共會排放更多, 濾水棉就換密左, 錢又駛多左
我D蟹大人都系食素為主, 除左紅蟲同死魚, 但死魚不多, 除非有魚陣亡, 主要都系比粟米, 紅蘿蔔, 莫絲, 苔蘚佢地食

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]