• 瀏覽: 10,039
  • 回覆: 75
  • 追帖: 1
+6
本主題由 胡三刀 於 2024-2-13 14:58 使用 提升卡
其實陳蒨葶同劉可,兩個人都係79分,點解唔加一場附加賽先決定邊個晉及,邊個離開🤔🤔🤔
劉可一向表現標青,爆發力強,揀錯歌,非戰之罪,五個評判,幾多比幾,4比1,3比2完咗無提,咁樣離開,又完全同分,不服氣

明造馬踢佢出局啦,你要挑嘢話的,咁讚到七彩的譚,安,米等都有好多位可以彈啦,整體劉唱功我唔覺得最好,但肯定無可能差過幾個唱K級數的女!

引用:
原帖由 胡三刀 於 2024-2-12 13:27 發表

其實陳蒨葶同劉可,兩個人都係79分,點解唔加一場附加賽先決定邊個晉及,邊個離開🤔🤔🤔
劉可一向表現標青,爆發力強,揀錯歌,非戰之罪,五個評判,幾多比幾,4比1,3比2完咗無提,咁樣離開,又完全同分,不服氣
因為節目冇咁多時間比佢哋每人再唱一首

引用:
原帖由 AKB-48 於 2024-2-12 13:53 發表

因為節目冇咁多時間比佢哋每人再唱一首
咁唱半首囉

引用:
原帖由 胡三刀 於 2024-2-12 14:10 發表

咁唱半首囉
唱半首又點叫評判比分呀!

引用:

兩個都唱得咁差,點解唔可以一齊出局

引用:
原帖由 高大笨拙的魚蝦 於 2024-2-12 14:26 發表

兩個都唱得咁差,點解唔可以一齊出局
因為太快foul 曬D人就冇得做多幾集呃廣告收入明冇?

評判眼晴是雪亮的

引用:

佢唔聽話,太有性格

牛河有潛質,但係佢唔聽評判話,結果嗼咁樣囉

劉可可以向男高音發展

走啦
劉可
🤣

引用:
原帖由 hotelmgr 於 2024-2-12 13:49 發表

明造馬踢佢出局啦,你要挑嘢話的,咁讚到七彩的譚,安,米等都有好多位可以彈啦,整體劉唱功我唔覺得最好,但肯定無可能差過幾個唱K級數的女!
因為佢個人癲癲神神咁款,難控制嘛,一陣入咗12強,幫佢接啲表演show呀果啲,唱唱下忽然玩性格‘跳掣’或失場點算?全部都商業計算啦,啲女唱得衰但‘戰鬥格’,幾十歲人著到波斯貓咁拋媚眼都唔怕醜嘅。

引用:
原帖由 Duncan_Nadal 於 2024-2-12 15:04 發表

劉可可以向男高音發展
莫華倫

引用:
原帖由 moon2004girl 於 2024-2-12 14:57 發表

佢唔聽話,太有性格
牛河有個性

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]