• 瀏覽: 8,072
  • 回覆: 37
+8
精彩,期待
肥妹大減肥(女版激戰)
https://youtu.be/6oAkb_U_pss?si=1HV_t3Y5JWSFJhjy

第二十條(張藝謀)
https://youtu.be/g7LhOauatcs?si=fH-WCCnBFndfobxh

今日睇咗,好好睇

引用:
原帖由 fcw99 於 2024-2-12 21:43 發表

今日睇咗,好好睇
邊一套

可否介紹下

引用:
原帖由 fcw99 於 2024-2-12 21:43 發表

今日睇咗,好好睇
你上咗去深圳邊度睇?

我都啱啱睇咗張藝謀嗰套第20條,原本買咗飛睇劉德華套紅氈先生,坦白講,真係強差人意,跟住之後想返香港,點知見到隔離啱啱開場即刻跑過去睇,第20條真係有驚喜,呢套戲人哋嘅笑位好多感情位亦都好多,以前不嬲唔鍾意睇張藝謀拍嘅戲,覺得有啲文化差異,但係估唔到呢套戲拍得咁好睇,趙麗穎真係做得好出色,雖然係大配角好遲先出場,另外男主角雷佳音,同瑪麗女主角,仲有高葉真係高過香港演員好多班,坦白講,以前覺得大陸啲電影真係唔啱香港人睇,因為嗰啲笑位好怪,可能依幾年文化差異拉近咗,感動位,直程流晒眼淚。特別係提一提男主角之前拍張藝謀做滿江紅已經好出色,同埋喺大陸度睇戲$60兩張飛抵到爛呀,最緊要係佢啲凳好舒服,好似成張芝華士鄧咁,我堂堂一個大男人都忍唔住留咗幾滴眼淚喺感動位嗰度,如果大家有時間真係值得返大陸睇吓!

引用:
原帖由 pgs1301 於 13-2-2024 12:18 AM 發表

你上咗去深圳邊度睇?
去了南油站來福士廣場

引用:
原帖由 gelec 於 12-2-2024 11:57 PM 發表

邊一套

可否介紹下
熱辣滾湯

引用:
原帖由 fcw99 於 2024-2-13 09:59 發表

熱辣滾湯
比幾多分套戲??

有興趣睇張藝謀嗰一套戲,琴日經過戲院人唔多,即使係農曆新年假期下晝6點幾都係坐得四分一至三分一,平常日應該更加少,至於票價超出我預算都係太貴,我見唔到60蚊兩張飛,我見到四十幾至到55。貴過新加坡平常日戲飛,更加係吉隆坡嘅2.倍價格戲飛

所以都係等串流上架

引用:
原帖由 fcw99 於 2024-2-13 09:59 發表

熱辣滾湯
個女主角一年之內減咗100斤嗰個,好似話幾勵志!我都想睇

睇張藝謀既戲好過……

引用:
原帖由 Cheap精1997 於 2024-2-13 11:16 發表

有興趣睇張藝謀嗰一套戲,琴日經過戲院人唔多,即使係農曆新年假期下晝6點幾都係坐得四分一至三分一,平常日應該更加少,至於票價超出我預算都係太貴,我見唔到60蚊兩張飛,我見到四十幾至到55。貴過新加坡平常日戲飛,更加係吉隆坡嘅2.倍價格戲飛

所以都係等串流上架

...
你啱,你都係返屋企睇,唔肯比錢就睇住兩年前舊片啦。

熱辣滾湯......好睇

引用:
原帖由 nicekate 於 13-2-2024 12:53 PM 發表

個女主角一年之內減咗100斤嗰個,好似話幾勵志!我都想睇
睇到好多人喊

引用:
原帖由 今天外圍的採購 於 2024-2-13 05:29 發表

我都啱啱睇咗張藝謀嗰套第20條,原本買咗飛睇劉德華套紅氈先生,坦白講,真係強差人意,跟住之後想返香港,點知見到隔離啱啱開場即刻跑過去睇,第20條真係有驚喜,呢套戲人哋嘅笑位好多感情位亦都好多,以前不嬲唔鍾意睇張藝謀拍嘅戲,覺得有啲文化差異,但係估唔到呢套戲拍得咁好睇,趙麗穎真係做得好出色,雖然係大配角好遲先出場,另外男主角雷佳音,同瑪麗女主角,仲有高葉真係高過香港演員好多班,坦白講,以前覺得大陸啲 ...
張藝謀識拍戲??

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]