• 瀏覽: 12,086
  • 回覆: 216
+4
本主題由 silentbill 於 2024-2-19 20:48 使用 提升卡
凌晨三點有侵v華基連,丁v埾叔,NOW冇

引用:
原帖由 silentbill 於 2024-2-19 17:44 發表

凌晨三點有侵v華基連,丁v埾叔,NOW冇
16強場場都好睇都無 😡

我响worldsnooker咩資料都睇唔到

質. 卓林普

丁俊暉

引用:
原帖由 972056586 於 2024-2-20 06:51 發表

肥丁令人失望

引用:
原帖由 囧-rz 於 2024-2-20 09:42 發表

肥丁令人失望
呢場丁VS 堅叔算係高水平較量, 每人兩CUE過百, 過程都打出水準,  高質過前晚 WELSH OPEN 決賽太多了
可惜4-4 之後丁失左兩CUE中長枱 (偏差得都幾離譜), 咁就斷送左晉級機會

呢個好似係top16先有資格打,蘿蔔已經跌出左

引用:
原帖由 972056586 於 2024-2-20 06:51 發表

官網更新慢,可能當地夜晚先開賽,我都係今朝先睇到資料

引用:
原帖由 BARBENDER1203 於 2024-2-20 09:58 發表

呢場丁VS 堅叔算係高水平較量, 每人兩CUE過百, 過程都打出水準,  高質過前晚 WELSH OPEN 決賽太多了
可惜4-4 之後丁失左兩CUE中長枱 (偏差得都幾離譜), 咁就斷送左晉級機會
睇得出約翰希金斯好想去沙地搵銀
打得好認真

引用:
原帖由 annachow06 於 2024-2-20 10:58 發表

呢個好似係top16先有資格打,蘿蔔已經跌出左
GRAND PRIX, PLAYERS CHAMP 同TOUR CHAMP係分別計今季單季 PRIZE MONEY TOP 32, 16 , 8 先有資格打...
PLAYERS CHAMP 光頭仔, 囧囧同肥梅都冇得打, 更何況成績糟糕嘅蘿蔔

引用:
原帖由 BARBENDER1203 於 2024-2-20 12:07 發表

GRAND PRIX, PLAYERS CHAMP 同TOUR CHAMP係分別計今季單季 PRIZE MONEY TOP 32, 16 , 8 先有資格打...
PLAYERS CHAMP 光頭仔, 囧囧同肥梅都冇得打, 更何況成績糟糕嘅蘿蔔
TC今年好似改制
頭12都有得打

引用:
原帖由 囧-rz 於 2024-2-20 12:15 發表

TC今年好似改制
頭12都有得打
係喎, 謝謝C HING 補充資料
https://en.wikipedia.org/wiki/2024_Tour_Championship
頭4 名直入QF,  對 5-12 的4名WINNERS
第一次行呢個賽制

鍵盤翻頁
左右