• 瀏覽: 9,198
  • 回覆: 58
+3
本主題由 吾打得 於 2024-2-22 18:23 使用 提升卡

點解佢哋主演啲電影,喺英皇院線二線戲院日日第一第二行都賣曬飛? 有時成間戲院淨係得第一第二行有人買飛其餘所有位都係吉嘅.... 我覺得好靈異law...

引用:
原帖由 冰涼的月光光 於 2024-2-19 20:41 發表

點解佢哋主演啲電影,喺英皇院線二線戲院日日第一第二行都賣曬飛? 有時成間戲院淨係得第一第二行有人買飛其餘所有位都係吉嘅.... 我覺得好靈異law...
佢點解有千幾萬票房?

屯門馬鞍山啲唔係市區嘅戲院場場第一行同最後嗰行一定賣曬飛.... 成間戲院啲位任你買。邊個咁有眼光鍾意坐最後同最前?搞笑。最搞笑係都唔make sense... 放完假禮拜一個票房仲要高過你禮拜六日嘅票房? 你玩都要玩得合理㗎。

引用:
原帖由 冰涼的月光光 於 2024-2-19 22:22 發表

屯門馬鞍山啲唔係市區嘅戲院場場第一行同最後嗰行一定賣曬飛.... 成間戲院啲位任你買。邊個咁有眼光鍾意坐最後同最前?搞笑。最搞笑係都唔make sense... 放完假禮拜一個票房仲要高過你禮拜六日嘅票房? 你玩都要玩得合理㗎。
咁套戲無人睇,又要交條數俾老闆做嘢,再肉酸都要做,俾人捉咪又推俾鏡嬸,話係佢地一人睇幾百次或者買咗票唔入場!

梗係粉絲會出錢買飛啦,仲洗問

比鬼睇

要搵個人入場睇睇係咪真係有人坐

引用:
原帖由 pc238 於 2024-2-20 10:37 發表

比鬼睇
你好衰架

派飛

引用:
原帖由 冰涼的月光光 於 2024-2-19 20:41 發表

證明你吾系鏡粉,班鏡嬸更系買頭二行,想近距離接觸偶象嘛

大家都知姜仔係就邊行, 當然要長期請2行位比佢d老細睇

引用:
原帖由 冰涼的月光光 於 2024-2-19 22:22 發表

佢哋可能唔係玩,真係明造票房
屬唔屬於欺詐?

引用:

我就係想坐第一行睇清楚d

引用:
原帖由 颱風小子 於 2024-2-20 12:35 發表

佢哋可能唔係玩,真係明造票房
屬唔屬於欺詐?
都唔係第一次,搵佢幾個拍,又無大陸市場,唔通真係望可以賺錢。但係法律上又無話唔俾買咗票唔入場,要查資金來源,隨時全部係用現金買票,仲要院線同發行商都係同一個老闆,連對拆都唔駛!。

引用:

因套戲唔收得無人睇橫掂第一、二行都唔會有人買好睇啲咁解,萬一有條肓毛買飛時見到都叫做套戲有人睇。

鍵盤翻頁
左右