• 瀏覽: 4,010
  • 回覆: 17
引用:
原帖由 Ps5boy 於 2024-3-14 23:41 發表

https://youtu.be/itCPuf-n1EM?si=sr193hglJjiDsvRW
如果來日的horrior game 都係咁, 可能要著定紙底褲...

鬼節熄燈玩十分深寒,人群突然回望你!

引用:
原帖由 Ps5boy 於 2024-3-17 15:38 發表

鬼節熄燈玩十分深寒,人群突然回望你!
你有否玩過ps vr2, 都好正
只可惜太貴, 貴過部主機

如果佢平d, 多人入手便可大做
因真係好正, 玩那些便要家長指引
心臟有問題, 便不可玩了, 因真係好真實, 和你的那條片一樣, 好迫真下
我見愈來愈來大作和vr game, 勁迫真, 變到同真人真境一樣

出vr3前應二手都千元!

引用:
原帖由 tori312 於 2024-3-18 23:45 發表

你有否玩過ps vr2, 都好正
只可惜太貴, 貴過部主機

如果佢平d, 多人入手便可大做
因真係好正, 玩那些便要家長指引
心臟有問題, 便不可玩了, 因真係好真實, 和你的那條片一樣, 好迫真下
我見愈來愈來大作和vr game, 勁迫真, 變到同真人真境一樣
初頭接觸VR其實個個都必然頭暈,就咁已經嚇怕好多人了,……我自己都是VR玩家。
冇玩vr嘅人好難明白點解我哋會咁enjoy玩vr,可惜可惜……

如果VR2最終失敗收場(我估99%都會),我諗以後家用主機都唔會再有VR呢個硬件了。

引用:
原帖由 Ps5boy 於 2024-3-19 11:33 發表

好大機會冇VR3………

引用:
原帖由 0987654 於 2024-3-19 23:28 發表

初頭接觸VR其實個個都必然頭暈,就咁已經嚇怕好多人了,……我自己都是VR玩家。
冇玩vr嘅人好難明白點解我哋會咁enjoy玩vr,可惜可惜……

如果VR2最終失敗收場(我估99%都會),我諗以後家用主機都唔會再有VR呢個硬件了。
好快盲

引用:
原帖由 annabb 於 2024-3-21 08:19 發表

好快盲
有冇醫學根據?冇就咪亂講,不負責任

最近好多日本囡囡玩緊新幹線0號, 都幾迫真下
而且好平, 之前班囡囡青一色玩人龍, 包括外傳和爆炸頭新篇

D 日本囡囡好似全部心有靈犀, 成日玩同一隻新game
跟男玩家追求一周內打爆機, 是另一個玩法
https://www.youtube.com/watch?v= ... OaWsOW5uee3miAw5Y-3

這隻玩囡囡也很真實
https://www.youtube.com/watch?v=ko_t9v2lorw

引用:
原帖由 Ps5boy 於 2024-3-19 11:33 AM 發表

仲有VR3?出咗一年多,VR2 就停止生產。🤣🤣

引用:
原帖由 terrywong25 於 2024-3-28 17:44 發表

是否vr 要求規格很高, ps5 跑不到pc 的性能, 所以比下去
很多作品很難移植, 另外又有meta 和apple 加入, 佢地便縮沙
不知為何vr 要拿支棍, 以前叫ps move, 其實可以帶手套, 那便更真實了

引用:
原帖由 terrywong25 於 2024-3-28 17:44 發表

停產vr2, 我估是留quota 谷ps 掌機
可能ps 掌機並不便宜

引用:
原帖由 tori312 於 2024-3-28 23:03 發表

是否vr 要求規格很高, ps5 跑不到pc 的性能, 所以比下去
很多作品很難移植, 另外又有meta 和apple 加入, 佢地便縮沙
不知為何vr 要拿支棍, 以前叫ps move, 其實可以帶手套, 那便更真實了
如果你有用vr2玩過re8,你對ps5性能就不會有懷疑……

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]