• 瀏覽: 2,921
  • 回覆: 13
  • 追帖: 2

引用:
原帖由 代號高雅的測驗 於 2024-3-15 16:53 發表

建議零售價
如果您有懷疑
可以去返官方特約零售商買
https://www.xbox.com/zh-HK/where-to-buy

引用:
原帖由 代號高雅的測驗 於 15/3/2024 16:53 發表

樓主係咪香港人?豐澤都怕假?

引用:
原帖由 代號高雅的測驗 於 2024-3-15 16:53 發表

源來係S series... 唔係X series 4K.. 畫汁靚好多,研究下先😁😁😁🤭🤭

其實唔急玩嘅 可以等埋部Xbox series x, 下載版

引用:
原帖由 fathung123 於 2024-3-16 04:34 發表

其實唔急玩嘅 可以等埋部Xbox series x, 下載版
C 兄,依家X SERIES 唔係經GAME PASS 上網下戴玩咩??🤔🤔😳

這是XSS 黑機1TB。 我也是豐X $2680買。 正常價。

引用:
原帖由 esprithk 於 2024-3-16 10:40 發表

這是XSS 黑機1TB。 我也是豐X $2680買。 正常價。
C兄,粒u速度如何,load game 快嗎?

引用:
原帖由 代號高雅的測驗 於 2024/3/16 10:51 發表

我是玩2K120 解像,感覺無問題啊。 你如果家中有4K電視就買XSX啦。

引用:
原帖由 360ps3 於 2024-3-15 19:01 發表

樓主係咪香港人?豐澤都怕假?
這個好笑, 一看到回應, 便立即笑了出來

引用:
原帖由 代號高雅的測驗 於 2024-3-15 21:49 發表

源來係S series... 唔係X series 4K.. 畫汁靚好多,研究下先😁😁😁🤭🤭
這個仲好笑, 大笑肚子痛中
初時推出時, 我也覺得x 和s 變得好似, s 是輕薄版, 這個中文名字也很搞鬼

xbox 要檢討下, 如果有人用黑色s 當x 賣, 可能有人中伏

佢好似steam 咁成日有特價, 去game store 有game 買, dlc 等
當然game pass 最正, s 是2k, x 是4k, 另外x 可入碟, s 不能

看你有多大畫面需要, 如果你沒有4k tv, 咁s 已足夠
x 會好熱, 你當是電腦中的1060 laptop 顯卡, 和1080 的desktop 顯卡

引用:
原帖由 代號高雅的測驗 於 2024/3/16 10:51 發表

本身是SSD,又唔係碟。 不用懷疑load game速度。

主題標籤 #xbox
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]