• 瀏覽: 28,065
  • 回覆: 77
  • 追帖: 1
+18
本主題由 FATBOY19700331 於 2024-3-17 21:37 使用 提升卡
終於試坐一次媽閣廟站

引用:
原帖由 FATBOY19700331 於 2024-3-17 20:37 發表

終於試坐一次媽閣廟站

去攞返旅費未?

引用:
原帖由 siutatbo 於 2024-3-17 20:43 發表

去攞返旅費未?
今次陪大人過嚟玩唔好去攞洗費

引用:
原帖由 FATBOY19700331 於 2024-3-17 20:37 發表

終於試坐一次媽閣廟站

我今日過左澳門都未去媽閣站行下,明天睇下會唔會去行下

引用:
原帖由 FATBOY19700331 於 2024-3-17 20:56 發表

今次陪大人過嚟玩唔好去攞洗費
今次住邊間酒店呀,肥仔師兄

引用:
原帖由 冼拿 於 2024-3-17 21:02 發表

我今日過左澳門都未去媽閣站行下,明天睇下會唔會去行下
其實唔使特登去睇全程乜嘢都睇唔到,我最主要係順便過嚟氹仔行吓啫

引用:

終於試坐一次媽閣廟站

月台好靚~

引用:
原帖由 為香港人鼓掌 於 2024-3-17 21:52 發表

月台好靚~
係呀

引用:
原帖由 siutatbo 於 2024-3-17 21:46 發表

今次住邊間酒店呀,肥仔師兄
我住藝舍

引用:
原帖由 FATBOY19700331 於 2024-3-17 21:48 發表

其實唔使特登去睇全程乜嘢都睇唔到,我最主要係順便過嚟氹仔行吓啫
我而家去澳門都係隨心而行,無特地會去某個地方,等如今日食完自助餐後,都係去左大三巴至十六蒲附近行,之後食晚飯前都係由新葡京行到去媽閣附近食,之後就返酒店。

引用:
原帖由 冼拿 於 2024-3-17 22:00 發表

我而家去澳門都係隨心而行,無特地會去某個地方,等如今日食完自助餐後,都係去左大三巴至十六蒲附近行,之後食晚飯前都係由新葡京行到去媽閣附近食,之後就返酒店。
我都係,而家出嚟目的就係hea幾日休息吓,所以而家都係去啲去過嘅地方唔想跑景點,求其隨便食啲小食就算

引用:
原帖由 FATBOY19700331 於 2024-3-17 22:03 發表

我都係,而家出嚟目的就係hea幾日休息吓,所以而家都係去啲去過嘅地方唔想跑景點,求其隨便食啲小食就算
我今次住一晚,係因為覺得百老滙唔洗$600一晚,仲要包早餐算平,而且今年未係澳門hea過2日,所以至去澳門

引用:
原帖由 冼拿 於 2024-3-17 22:27 發表

我今次住一晚,係因為覺得百老滙唔洗$600一晚,仲要包早餐算平,而且今年未係澳門hea過2日,所以至去澳門
上個月百老滙最低400幾,我也想住,後來訂咗又退咗,本來訂咗酒店火車票去開平,大人想看讓子彈飛碉樓,但係我唔想行太攰,後來見到這間又係$400幾就住這間,之前住過也不錯就訂咗過來hea 下

引用:
原帖由 FATBOY19700331 於 2024-3-17 22:39 發表

上個月百老滙最低400幾,我也想住,後來訂咗又退咗,本來訂咗酒店火車票去開平,大人想看讓子彈飛碉樓,但係我唔想行太攰,後來見到這間又係$400幾就住這間,之前住過也不錯就訂咗過來hea 下
我反而星期日即日來回多,上年一個人去澳門即日來回,好似有5次以上,去2日既就3-4次。

鍵盤翻頁
左右