• 瀏覽: 4,653
  • 回覆: 11
我計劃由曼谷機場坐巴士去芭堤雅,由入境手續完成後,到下一班巴士期間有成個鐘頭時間,坐車入芭堤雅又需要兩三個鐘,想喺上巴士前食嘢,請問BKK機場入境後,有冇餐廳可以食嘢,之前一路都唔覺,係邊一個地方?謝謝!

有㗎,都有好多,如果想平平地有個簡單food court ,D嘢食好平,好似叫food magic, 1樓,即係搭的士嗰層

引用:
原帖由 米奇老鼠小姐 於 2024-3-20 01:12 發表

有㗎,都有好多,如果想平平地有個簡單food court ,D嘢食好平,好似叫food magic, 1樓,即係搭的士嗰層
謝謝!

大把野食呀, 坐大巴其實唔算耐, 個半鐘左右就到

引用:
原帖由 Chris.yukman 於 2024-3-19 22:36 發表

我計劃由曼谷機場坐巴士去芭堤雅,由入境手續完成後,到下一班巴士期間有成個鐘頭時間,坐車入芭堤雅又需要兩三個鐘,想喺上巴士前食嘢,請問BKK機場入境後,有冇餐廳可以食嘢,之前一路都唔覺,係邊一個地方?謝謝!
入境後 = Arrival 接機大堂
點會冇野食呀, 少擔心.

引用:
原帖由 tmc3012 於 2024-3-20 22:49 發表

大把野食呀, 坐大巴其實唔算耐, 個半鐘左右就到
入芭堤雅咁快?又話兩三個鐘
謝謝!

入芭堤雅就快……小心治安

引用:
原帖由 米奇老鼠小姐 於 2024-3-20 01:12 發表

不過呢個food court好q多大陸團客,周不時都冇位,平就係平,不過食物質數就一般。我個人食嘢時就比較怕嘈,所以我都會去機場其他餐廳食,多數去S&P。

引用:
原帖由 Chris.yukman 於 2024-3-21 01:49 發表

入芭堤雅咁快?又話兩三個鐘
謝謝!
120~130Km, 兩個鐘啦

引用:
原帖由 arthursam 於 2024-3-21 04:09 發表

不過呢個food court好q多大陸團客,周不時都冇位,平就係平,不過食物質數就一般。我個人食嘢時就比較怕嘈,所以我都會去機場其他餐廳食,多數去S&P。
謝謝!

我都會去機場其他餐廳食!

最頂出境層與入境層中間有一層,就係餐飲區,最右邊係麥當奴