• 瀏覽: 3,350
  • 回覆: 32
2024 都過咗差唔多四分一,佢哋究竟上咗幾多套港產電視劇?見佢哋最近七點半已經接曬五日唔同嘅節目,又係一張枱四張凳搵人吹水又當一個節目.... 唔好咁cheap啦。

其實我到好好奇?楷哥有沒有睇自己電視台的節目?

如果真係有錢賺就唔會低成本啦

完全係亞洲電視最後兩年mode

妖台全是九噏節目,冇人工冇咁大製作成本

引用:
原帖由 冰涼的月光光 於 2024-3-24 09:32 發表

2024 都過咗差唔多四分一,佢哋究竟上咗幾多套港產電視劇?見佢哋最近七點半已經接曬五日唔同嘅節目,又係一張枱四張凳搵人吹水又當一個節目.... 唔好咁cheap啦。
同意, VIUTV 啲劇真係好高質好好睇, 而家已經唔再睇老人台啲劇.

唔9知喎, viu呢啲垃圾廢台, 上幾多套都過到3點㗎啦.

引用:
原帖由 冰涼的月光光 於 2024-3-24 09:32 發表

大光麵,算唔算?

引用:

未來一年,為減省開支…妖台全年播魚樂無窮

引用:
原帖由 doublebird2014 於 2024-3-26 13:01 發表

同意, VIUTV 啲劇真係好高質好好睇, 而家已經唔再睇老人台啲劇.
viu 啲節目同電子魚缸無分別。

又話賺錢, 又話股價升, 幾時有得睇古裝片? 

賺咁多點解唔係安排阿Mo去養和醫病, 要去中大咁遠. 阿Mo老豆成日呻冇護工, 好心李二少比D良心, 出錢請私人護工怇阿Mo. 

貴精不貴多

個個節目都寒酸到
個個廠景真係慘不忍睹

引用:
原帖由 doublebird2014 於 2024-3-26 13:01 發表

你話唔喺 收錢嘅打手
我打死都唔信

而家後生嘅 邊會仲有睇電視
全部都係上網睇

呢個台真係好垃圾。佢死好彩遇著天時,捧紅隊米拉。但亦只有米拉

主題標籤 #viu #viutv
鍵盤翻頁
左右