• 瀏覽: 4,465
  • 回覆: 16
+2
https://sports.now.com/mobileweb/news/details?id=38896593349

【Now Sports】曼聯對賓福特是一場球迷奇遇記,曼聯領隊坦夏為功敗垂成,最終只得1分感到不快。
曼聯在周六英超壓軸場,憑曼治(Mason Mount)補時6分鐘破缺口,以為勝利在望,豈料最終仍被主場的賓福特逼和1:1。領隊坦夏賽後說:「勝利在望時不該讓它溜走,通常我們是處理這情況的能手,必須把握,那是令人失望。」

「我們全都該挺身而出,全都需要為此而負責。」他續說:「我們會繼續奮戰,到最後這可能是重要的1分。」曼聯賽後29戰得48分,落後多賽1場排第4的阿士東維拉11分,爭前4形勢確是不利。

是役建功者曼治也坦言爭逐歐聯席位殊非易事:「現在是艱難,但我們所能做的就是集中,大家都知道需要做甚麼。」

X聯係咪疊埋心水全力爭足總杯?

球迷都要負責,特別係果D冇J扮有J,住精神病院果D

引用:
原帖由 wantfunming 於 2024-3-31 15:29 發表

球迷都要負責,特別係果D冇J扮有J,住精神病院果D
一日都係P仔衰,入左波忍手唔出帖等完場就3分落袋

贏足腫盃可唔可以打歐聯?

引用:
原帖由 louie186 於 1-4-2024 18:28 發表

雞悲唔得

引用:
原帖由 louie186 於 2024-4-1 18:28 發表

可以跪低請同市曼城幫手踢歐聯

引用:
原帖由 louie186 於 2024-4-1 18:28 發表

要問呢個
@a192 

坦坦話全部人要負責係包括曼聯球員同英超其餘19隊
係得佢無問題好唔好!!!!!!!

坦哈要負最大責, 成隊波沒有組織, 沒有隊形. 有波在腳就企定定喺度等人要波, 整體差過中下游. 唔係教練問題唔通係球迷的錯?

坦克是死間諜

引用:
原帖由 bondinhk 於 2024-4-2 10:38 發表

坦哈要負最大責, 成隊波沒有組織, 沒有隊形. 有波在腳就企定定喺度等人要波, 整體差過中下游. 唔係教練問題唔通係球迷的錯?
但係前前後後換左8個教練喎

引用:
原帖由 細菌人一路發 於 2024-3-31 12:13 發表

https://sports.now.com/mobileweb/news/details?id=38896593349

【Now Sports】曼聯對賓福特是一場球迷奇遇記,曼聯領隊坦夏為功敗垂成,最終只得1分感到不快。
曼聯在周六英超壓軸場,憑曼治(Mason Mount)補時6分鐘破缺口,以為勝利在望,豈料最終仍被主場的賓福特逼和1:1。領隊坦夏賽後說:「勝利在望時不該讓它溜走, ...
有幾多件廢柴係坦克經手㗎

成場波都俾隊下遊球隊圍住攻(好似有30多腳射門)
攞1分都替賓福特不值。
咁既球隊打歐聯真係失禮死人啦。
打埋今輪得失球差係0。入波少失波又多,
莫講前4。其實前6都係好彩

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]