• 瀏覽: 2,437
  • 回覆: 20
  • 追帖: 1

窮人的玩意進入香討影片區

你窮!

引用:
原帖由 4x6 於 2024-3-31 15:23 發表

影片
窮人的玩意
大哥,仲巧多青苔📣

引用:
原帖由 4x6 於 2024-3-31 15:23 發表

影片
窮人的玩意
你個泳池同潛水設備一D都唔覺得你窮喎

引用:
原帖由 king-man 於 2024-3-31 17:42 發表

你窮!
你有所不知 我窮到老底都穿晒窿 沒人知 

引用:
原帖由 喜歡貓的人 於 2024-3-31 18:34 發表

大哥,仲巧多青苔📣
算小了 24小時 開了一支36W UV殺菌燈 殺死好多綠藻包子 

引用:
原帖由 捱過鳥 於 2024-3-31 20:41 發表

你個泳池同潛水設備一D都唔覺得你窮喎
妖~我夠睇你褲甲一方啦!你試晚上食晚飯 家裡的蚊子🦟 你食佢又叮你的血食 有錢都住洋樓養翻狗 

引用:
原帖由 4x6 於 2024-3-31 20:53 發表

妖~我夠睇你褲甲一方啦!你試晚上食晚飯 家裡的蚊子🦟 你食佢又叮你的血食 有錢都住洋樓養翻狗 
你唔講狗我都醒唔起, 你隻翻狗點呀? 唔好再扮窮L, 今次你捉蟲喇

引用:
原帖由 捱過鳥 於 2024-3-31 21:21 發表

你唔講狗我都醒唔起, 你隻翻狗點呀? 唔好再扮窮L, 今次你捉蟲喇
不是番狗 是以前的黃狗 演變出來的柴狗 他們快食到我破產 兩個月 食了 三包20公斤狗糧 食一斤 屙兩公斤屎 日日幫他們掃 三次屎

引用:
原帖由 4x6 於 2024-4-1 00:05 發表

不是番狗 是以前的黃狗 演變出來的柴狗 他們快食到我破產 兩個月 食了 三包20公斤狗糧 食一斤 屙兩公斤屎 日日幫他們掃 三次屎
其實狗同魚都差不多, 佢地唔知飽餓, 比佢地就食, 你屋企地方大掃屎仲好, 如果屋企得二三百呎周圍賴屎仲煩, 你唔好比佢食咁多就無咁快破產

留在香港休息一下,悠然自得。

引用:
原帖由 捱過鳥 於 2024-4-1 10:52 發表

其實狗同魚都差不多, 佢地唔知飽餓, 比佢地就食, 你屋企地方大掃屎仲好, 如果屋企得二三百呎周圍賴屎仲煩, 你唔好比佢食咁多就無咁快破產
我比小一點他們食 就比家人罵我 狗仔發肓時候 不能節食

引用:
原帖由 ichthys2 於 2024-4-1 20:20 發表

留在香港休息一下,悠然自得。
系呀!在家好

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]