• 瀏覽: 4,876
  • 回覆: 26
轉打拜超都可以令拜仁斷纜 
強烈要求修夫基馬上將佢逐出國家隊 
否則今年英格蘭都係死路一條,繼績冇冠  

引用:
原帖由 伊露依五號 於 2024-3-31 19:16 發表

轉打拜超都可以令拜仁斷纜 
強烈要求修夫基馬上將佢逐出國家隊 
否則今年英格蘭都係死路一條,繼績冇冠  
但係我今朝玩左轉塔羅牌,下午再整個推背圖,
都顯示今年英格蘭奪歐國盃喎! 師兄可以一萬個
放心啦。🤗

熱狗咪一樣無盃

證明唔關簡尼事

係杜曹廢

德甲射手王+歐洲金靴叫糊中

引用:
原帖由 SunQuan 於 2024-3-31 23:49 發表

熱狗咪一樣無盃

證明唔關簡尼事

係杜曹廢
杜曹攞歐聯,簡尼攞乜?攞個女條命發誓?

有D成世坐後備未出過場, 都有幾個冠軍.
唔到你唔信.

引用:
原帖由 man9utd 於 2024-4-1 01:29 發表

杜曹攞歐聯,簡尼攞乜?攞個女條命發誓?
杜曹絕對係拜仁史上最廢既教練,除非攞到歐聯,但都好難,簡尼俾佢害死

上季德甲,拜仁已經出現危機,聯賽21勝8和5負,同多仔一樣得71分。拿高士文帶隊,聯賽15勝7和3負,杜曹就6勝1和2負。今季踢咗27場,19勝3和5負。其實係利華今季大爆發,而拜仁就無改善,同上季差唔多。杜曹帶PSG班大帝,都入到歐聯決賽,帶車仔無爭議地贏歐聯,歐洲超級盃同世冠,仲想點? 

同德國名將波曆克有得輝

對法國射失十二碼,注定佢失敗

引用:
原帖由 蔣生 於 2024-4-1 10:10 發表

同德國名將波曆克有得輝
波曆克至少有德甲英超足總盃等,哈利簡尼真係乜都冇

好似魯爾咁,一退出國家隊西班牙就捧世界盃

命嘅野係咁神奇架啦

引用:
原帖由 eliskw2000 於 2024-4-1 02:23 發表

上季德甲,拜仁已經出現危機,聯賽21勝8和5負,同多仔一樣得71分。拿高士文帶隊,聯賽15勝7和3負,杜曹就6勝1和2負。今季踢咗27場,19勝3和5負。其實係利華今季大爆發,而拜仁就無改善,同上季差唔多。杜曹帶PSG班大帝,都入到歐聯決賽,帶車仔無爭議地贏歐聯,歐洲超級盃同世冠,仲想點? 
有冇睇清楚我寫咩,話佢教拜仁廢,無話佢教其他隊唔好

係利華大爆發,係怪都怪教練唔關球員事...

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]