• 瀏覽: 5,764
  • 回覆: 23
  • 追帖: 1
本主題由 dl467689 於 2024-4-1 16:02 使用 提升卡
紅軍,兵工廠,藍月今季餘下賽程都要撼維拉,熱刺各一次,兩隊隨時成為英超造王者
維拉同熱刺都爭緊第四歐冠席位,相信兩隊都會搏盡

造唔造王我唔知
但應該會係殺王者
殺低條王者鰻

引用:
原帖由 dl467689 於 2024-4-1 15:55 發表

紅軍,兵工廠,藍月今季餘下賽程都要撼維拉,熱刺各一次,兩隊隨時成為英超造王者
維拉同熱刺都爭緊第四歐冠席位,相信兩隊都會搏盡
X聯呢?乜家陣呢隊屎波連做攔路虎資格都無?

引用:
原帖由 louie186 於 2024-4-1 16:17 發表

造唔造王我唔知
但應該會係殺王者
殺低條王者鰻
熱刺今季對X聯一勝一和 呢四分可能就係X聯有無得踢下季歐聯關鍵 X聯好明顯貪勝不知輸

引用:
原帖由 louie186 於 2024-4-1 16:17 發表

造唔造王我唔知
但應該會係殺王者
殺低條王者鰻
X聯下場作客難兄難弟嘅車仔又失分嘅話就好睇

引用:
原帖由 細菌人一路發 於 2024-4-1 17:08 發表

X聯下場作客難兄難弟嘅車仔又失分嘅話就好睇
對完車再對利, 尾場仲要對阿
真係好好睇

引用:
原帖由 細菌人一路發 於 2024-4-1 16:54 發表

聯賽還有九場,只要x聯全勝,利記,阿記,曼城,維拉,熱刺往後全敗,互對就全和,x聯後上封王不是夢吧?

引用:
原帖由 Nasdap 於 2024-4-1 17:35 發表

聯賽還有九場,只要x聯全勝,利記,阿記,曼城,維拉,熱刺往後全敗,互對就全和,x聯後上封王不是夢吧?
城阿利同時輸八場
機會率同中兩次六合彩差唔多

引用:
原帖由 Nasdap 於 2024-4-1 17:35 發表

曼聯嘅球迷咁唔理性
曼聯贏哂9場已經冇可能啦,仲講其他球隊點樣失分,今季比賽曼聯佔咗8成時間都係比對手圍攻喎😂,點贏哂呀,你連自己都扼埋,我真係服左你🤭🤭🤭

引用:

你不如話熱剌後上封王比較無咁離譜

又係維拉, 之前有一年直情係維拉決定冠軍呀

引用:
原帖由 細菌人一路發 於 2024-4-1 16:54 發表

曼聯經常踢海鮮波,時好時壞,神經起嚟足總杯都可以踢走利物浦,下場自己主場聯賽再對利記,我估贏波機會微但偷雞迫和利記可能性唔低!

引用:
原帖由 lctj9 於 2024-4-1 22:46 發表

又係維拉, 之前有一年直情係維拉決定冠軍呀
果場波直頭係經典,當時曼城勝出就奪聯賽冠軍,輸就利物浦攞冠,維拉在大好形勢領先2球下俾曼城下半場連追三球,我覺得呢場波維拉失敗責任在當時欠經驗教練謝拉特,佢喺下半場換人調動,將大好狀態識入波前鋒古天奴調走,令曼城後防冇晒壓力可放心全力圍攻維拉,最後反CUP!

引用:
原帖由 anish01 於 2024-4-1 23:33 發表

果場波直頭係經典,當時曼城勝出就奪聯賽冠軍,輸就利物浦攞冠,維拉在大好形勢領先2球下俾曼城下半場連追三球,我覺得呢場波維拉失敗責任在當時欠經驗教練謝拉特,佢喺下半場換人調動,將大好狀態識入波前鋒古天奴調走,令曼城後防冇晒壓力可放心全力圍攻維拉,最後反CUP!
果場如果係和, 邊隊拎冠?

引用:
原帖由 lctj9 於 2024-4-1 23:56 發表

果場如果係和, 邊隊拎冠?
己近2年前,唔記起!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]